19.09.2019 00:08

Cornești și Gura Șuții, singurele echipe fără înfrângere

Cornești și Gura Șuții, singurele echipe fără înfrângere
Galerie foto

❚ Cele mai multe goluri au fost înscrise în partidele Unirea Bucșani - Steagu Roșu Colacu și FC Brezoaele - Progresul Mătăsaru, gazdele reușind să se impună cu 5-2 ❚ Două partide s-au încheiat la egalitate, Unirea Colibași a scos un punct din deplasarea de la Voinești, iar Cetatea Târgoviște s-a încurcat pe teren propriu cu CSM Fieni ❚ Pe locul 3 este Roberto Ziduri, cu 18 puncte, iar pe 4 este Urban Titu, cu 15

 

COSMIN SAVA


Marți s-au disputat meciurile din etapa cu numărul 7 a acestui sezon de Liga a IV-a, o rundă în care au fost programate dueluri interesante, iar cel mai important joc a fost cel dintre Roberto Ziduri și Urban Titu. Au fost partide echilibrate în această etapă, dar și o neprezentare, Gaz Metan Finta nu a făcut deplasarea la Cornești, astfel că echipa lui Nelu Radu s-a impus cu 3-0 la „masa verde”. Cea mai clară victorie din această rundă a fost obținută de Recolta Gura Șuții, care a învins pe teren propriu Olimpicii Ulmi cu 5-0. Cele mai multe goluri au fost înscrise în partidele Unirea Bucșani - Steagu Roșu Colacu și FC Brezoaele - Progresul Mătăsaru, gazdele reușind să se impună cu 5-2.Voința Vișina a trecut categoric de Viitorul Răzvad, 3-0, același scor fiind înregistrat și în derby-ul dintre Roberto Ziduri și Urban Titu, gazdele reușind să se impună fără probleme. Singura victorie a oaspeților a venit în partida dintre Luceafărul Dragomirești și Ungureni, Unirea reușind să se impună la limită, 1-0. Două partide s-au încheiat la egalitate, Unirea Colibași a scos un punct din deplasarea de la Voinești, iar Cetatea Târgoviște s-a încurcat pe teren propriu cu CSM Fieni, ambele partide s-au încheiat cu scorul de 2-2.

Ziduri rămâne aproape de Cornești și Gura Șuții

După șapte etape, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții rămân la egalitate pe primul loc, cu 19 puncte, fiind singurele echipe neînvinse ale seriei în acest moment. Pe locul 3 este Roberto Ziduri, cu 18 puncte, iar pe 4 este Urban Titu, cu 15 puncte. Cetatea Târgoviște rămâne pe locul 5, cu 14 puncte. Cel mai interesant meci din runda următoare este Urban Titu - Gloria Cornești. Celelalte partide ale etapei cu numărul 8 sunt CSM Fieni - Sportul Voinești, Viitorul Răzvad - Luceafărul Dragomirești, Unirea Ungureni - Cetatea Târgoviște, Progresul Mătăsaru - Voința Vișina, Unirea Colibași - Recolta Gura Șuții, Olimpicii Ulmi - Roberto Ziduri, Gaz Metan Finta - Unirea Bucșani și Steagu Roșu Colacu - FC Brezoaele.