16.10.2019 00:10

Cornești, Gura Șuții și Ziduri rămân în față

Cornești, Gura Șuții și Ziduri rămân în față
Galerie foto

❚ Recolta Gura Șuții a câștigat cu Viitorul Răzvad(4-0), Roberto Ziduri a învins pe Unirea Ungureni(1-0), iar Gloria Cornești a pus mâna pe trei puncte fără să joace ❚ În Liga a 5-a, Seria Vest, clasamentul este condus de Flacăra Valea Mare, care a adunat 26 de puncte în 10 etape, fiind urmată de Viitorul Burduca, 24 de puncte și Flacăra Zăvoiu, 21, ambele cu câte un joc mai puțin disputat ❚ În Seria Nord a Ligii a 6- a există o echipă cu maximum de puncte după opt runde, Cetatea Târgoviște 2. Străjerii sunt urmați în clasament de Muscelul Văleni, cu 18 de puncte și Comerțul Viișoara, cu 15

 

COSMIN SAVA

 


 

În weekend a avut loc etapa cu numărul 11 a actualei stagiuni de Liga a 4-a, iar favoritele s-au impus fără probleme. Recolta Gura Șuții a câștigat cu Viitorul Răzvad(4-0), Roberto Ziduri a învins pe Unirea Ungureni(1-0), iar Gloria Cornești a pus mâna pe trei puncte fără să joace, pentru că CSM Fieni nu s-a prezentat la meciul cu echipa lui Nelu Radu. Gloria rămâne lider, la egalitate de puncte cu Recolta (31), dar cu un golaveraj mai bun, în timp ce formația din Ziduri are 30. Cele trei formații s-au rupt deja de celelalte echipe ale seriei, iar în zona retrogradabilă a clasamentului sunt Gaz Metan Finta, Olimpicii Ulmi și Steagu Roșu Colacu, dar nici Unirea Colibași sau Voința Vișina nu stau prea bine.

Bătălii interesante la Liga a 5-a

Lupta este frumoasă și în Seria Nord a Ligii a 5-a, acolo unde pentru primul loc luptă pentru șase formații. Lider este Flacăra Șuta Seacă, cu 26 de puncte, iar podiumul este completat de Victoria Comișani(25) și Bradul Moroeni(23), același număr de puncte cu Sportul Runcu(23). Rămân aproape Luceafărul Dărmănești și Voința Tătărani, cu 22 de puncte. În Seria Sud conduce Libertatea Urziceanca, cu 33 de puncte, fiind urmată de Voința Crețu(30) și Viitorul Gheboaia(30). În Vest, clasamentul este condus de Flacăra Valea Mare, care a adunat 26 de puncte în 10 etape, fiind urmată de Viitorul Burduca, 24 de puncte și Flacăra Zăvoiu, 21, ambele cu câte un joc mai puțin disputat.

Cetatea 2 are doar victorii

În Seria Nord a Ligii a 6-a există o echipă cu maximum de puncte după opt runde, Cetatea Târgoviște 2. Străjerii sunt urmați în clasament de Muscelul Văleni, cu 18 de puncte și Comerțul Viișoara, cu 15, aceștia fiind la egalitate cu ACP Vulcana Băi. În Sud conduce Juniorul Ciocănești, cu 20 de puncte, iar podiumul este completat de Neajlovul Puntea de Greci și Luceafărul Poiana, ambele cu câte 18 puncte. Pe locul 4 este Unirea Bucșani II, tot cu 18.