18.12.2014 11:17

Cornel Andrei Matei, campion balcanic la wushu

Cornel Andrei Matei, campion balcanic la wushu
Galerie foto

❚ Sportivul de la CS Rizea Wushu s-a impus la Openul Balcanic desfășurat în Bulgaria la Burgas ❚ „Clubul Rizea Wushu este un spațiu în care tinerii se formează și se educă în principiul disciplinii și al onestității”, vorbește cu mândrie președintele Constantin Rizea

LIVIU DOBRE


 

Săptămâna trecută, în localitatea Burgas din Bulgaria, s-a desfășurat Openul Balcanic de Wushu, competiție la care a fost reprezentat și Clubul Sportiv Rizea Wushu din Târgoviște, prin sportivul Cornel Andrei Matei. Elevul lui Constantin Rizea a reușit o performanță notabilă, reușind să devină campion balcanic.

Acesta practică artele marțiale de trei ani și a obținut deja două titluri de campion național, două medalii de bronz la Campionatele Europene și un titlu de campion balcanic, având și o participare la Campionatul Mondial de Wushu Kung-fu. Clubul Sportiv Rizea Wushu are în componență copii cu vârste între 5 și 15 ani, care obțin rezultate deosebite la competițiile la care participă. În lipsa unui sponsor, copiii sunt susținuți financiar de părinți, însă antrenorul Constantin Rizea speră ca pe viitor să apară cineva care să susțină financiar activitatea sportivilor.

„Ne dorim foarte mult sprijinul unui sponsor, care să motiveze acești sportivi, pentru a avea șansa de a progresa și învăța din ce în ce mai bine și pentru a obține rezultate mai bune în viitor! Clubul Rizea Wushu este un spațiu în care tinerii se formează și se educă în principiul disciplinii și al onestității. Suntem un club sportiv cu rezultate deosebite, datorită acestor copii minunați, susținuți de familiile lor atât moral, cât și financiar!”, ne-a mărturisit Constantin Rizea.

 

Cupa Rizea Wushu

Mâine, de la ora 16.00, în sala de antrenament din Târgoviște se va desfășura competiția de arte marțiale Cupa Rizea Wushu, toți participanții urmând să primească diplome și medalii, după cum a mărturisit Constantin Rizea.