26.11.2021 00:08

Corbu, dezamăgit după jocul cu Rapid

Corbu, dezamăgit după jocul cu Rapid
Galerie foto

* „Am încercat să-i iau mâna adversarului. A fluierat domnul Chivulete, dar inițial nu a știut ce să dicteze. Nici nu știa unde a fost faultul. Eu o să stau pe bară, Tibi Căpușă la fel, punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi. Ne simțim dezavantajați”,  a transmis fundașul Chindiei

 

Maniera de arbitraj din partida Chindia Târgoviște - Rapid București a fost cel mai important subiect din ultimele zile în presa sportivă națională. Centralul Andrei Chivulete a eliminat în prima repriză doi jucători ai formației târgoviștene, pe Laurențiu Corbu și Marco Dulca, iar tușierul Sebastian Gheorghe nu a semnalizat poziția de ofsaid în care se afla Marzouk, atunci când a marcat golul egalizator. Specialiștii au criticat  brigada de arbitrii, la fel ca antrenorul Emil Săndoi și președintele Marcel Ghergu, care  au fost extrem de duri în declarații la finalul jocului cu Rapid.

„N-am primit niciodată un cartonaș roșu”

Corbu, unul dintre jucătorii eliminați în jocul cu Rapid, a transmis că nu înțelege motivul pentru care a fost eliminat de Chivulete, mai ales că nu era în postura de ultim apărător. „Joc de la 7 ani, deci de 20 de ani, și n-am primit niciodată un cartonaș roșu. Nici la juniori, nici la seniori. Nu m-am așteptat ca acolo să se dicteze eliminare. A fost un contact aerian, când am aterizat am primit un cot în gât. Am încercat să-i iau mâna adversarului. A fluierat domnul Chivulete, dar inițial nu a știut ce să dicteze. Nici nu știa unde a fost faultul. S-a dus să se consulte cu asistentul, apoi a revenit și m-a eliminat, a zis că am fost ultimul apărător. Pe imagini se observă cum la câțiva metri de mine este Tibi Căpușă”.

„Punctele nu ni le dă nimeni înapoi”

Fotbalistul dâmbovițean a ținut să sublinieze că formația târgovișteană a avut de suferit de mai multe ori în acest sezon din cauza arbitrajelor, iar Chindia a pierdut puncte din acest motiv. „Vedeți și dumneavoastră ce a fost cu FCSB, eliminare în startul meciului și penalty contra noastră în prelungiri. Apoi penalty tot repede, cu Craiova. Cu Rapid a văzut toată țara: două eliminări până la pauză și acel gol din ofsaid, de pe urma căruia am pierdut două puncte. Nu mă încălzește cu nimic dacă arbitrii vor fi suspendați. Eu o să stau pe bară, Tibi Căpușă la fel, punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi. Ne simțim dezavantajați, trebuie să luptăm de două ori mai mult decât alții, ca să obținem rezultate pozitive. Vă spun sincer că nici n-am putut să dorm după acest meci”.

 

 

Cosmin Sava