21.07.2016 00:09

Constantin Ana vrea să rezolve problemele de la PAS

Constantin Ana vrea să rezolve problemele de la PAS
Galerie foto

❚ „Colegii mei se vor informa despre soluția legală pentru a plăti fotbaliștii. Așa, cu plasa, eu nu le dau bani. Dacă se vor constata nereguli, va răspunde fosta conducere a echipei și cel care i-a dat mâna liberă să facă aceste prostii” ❚ „În principiu, o să fie Vali Dan președinte al echipei. Dacă el nu va dori, ne vom orienta către altcineva. Singura certitudine este că nu vom continua cu fosta conducere”

COSTINEL NEAGU


„Jurnal de Dâmbovița” a scris în numărul de ieri despre situația dificilă de la PAS Pucioasa, unde fotbaliștii sunt neplătiți de luni bune. Noul primar Constantin Ana a dorit să transmită anumite lucruri cu privire la situația echipei. „Vineri, colegii mei se vor întâlni cu conducerile mai multor primării din județ care au echipe de fotbal, urmând să se informeze despre soluția legală pentru a plăti fotbaliștii. La un moment dat, vom putea să facem o rectificare bugetară. În condițiile în care noi nu avem cadrul legal pentru a plăti fotbaliștii, nu îi vom putea plăti. Așa, cu plasa, eu nu le dau bani. Nici măcar nu știu dacă aceștia au contracte cu noi sau cum au fost plătiți pe vremea lui Adrian Barbu. Întrebați-l pe el. O să cer un auditor intern, care va privi și echipa de fotbal. Dacă se vor constata nereguli, va răspunde fosta conducere a echipei și cel care i-a dat mâna liberă să facă aceste prostii. Adrian Barbu nu a făcut de capul lui aceste lucruri. A fost o înțelegere între el și fostul primar”.

Vali Dan, prima variantă pentru postul de președinte

Primarul de la Pucioasa a întărit faptul că va înlocui conducerea clubului, Adrian Barbu urmând să fie destituit. Favorit pentru a prelua postul de președinte este Vali Dan, dar se are în vedere și alte variante. „Am avut o întâlnire cu Dan Vali, care a venit cu o propunere de buget pentru noul campionat. El nu a apărut cu nimic nou față de ultima întâlnire, propunerea a fost cam aceeași”, a transmis Constantin Ana, care a recunoscut că există și alte variante pentru postul de președinte. „În principiu, o să fie Vali Dan președinte al echipei. Eu înclin către el, dar nu sunt un bun cunoscător al fenomenului fotbalistic. Dacă el nu va dori, ne vom orienta către altcineva. Singura certitudine este că nu vom continua cu fosta conducere”, a încheiat edilul urbei de pe Patrana.