05.10.2022 00:14

Consiliul Local sprijină modernizarea sediului Poliției

Consiliul Local sprijină modernizarea sediului Poliției
Galerie foto

*Sediul poate fi supus unor ample lucrări de reabilitare, modernizare și dotat corespunzător, iar în acest mod vor fi asigurate condiții optime de desfășurare a activității pentru cei 150 de polițiști care lucrează în cadrul acestei instituții din structura Ministerului de Interne

 

În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, a fost aprobat proiectul privind încheierea unui acord de parteneriat între Ministrul Afacerilor Interne, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local. În luna aprilie 2022, sediul Poliției Târgoviște a intrat în proiectarea Ministerului de Interne. Tot de atunci, clădirea din microraionul XII în care funcționa în condiții de provizorat Poliția Municipiului Târgoviște a devenit proprietatea Ministerului de Interne.

Astfel, sediul poate fi supus unor ample lucrări de reabilitare, modernizare și dotat corespunzător, iar în acest mod vor fi asigurate condiții optime de desfășurare a activității pentru cei 150 de polițiști care lucrează în cadrul acestei instituții din structura Ministerului de Interne. Recent, și comisarul-șef al Poliției, Adrian Antofie, preciza că sediul va fi recompartimentat și dotat, la standardele europene de astăzi.

Cei 20 de aleși locali prezenți la întâlnire nu au stat pe gânduri și au aprobat în unanimitate acest proiect de hotărâre. Urmează ca în scurt timp să venim și cu detaliile tehnice legate de investiția modernizării sediului Poliției Târgoviște. Este pentru prima dată după Revoluția din 1989, când sediul Poliției va complet modernizat integral.

 

 

Ștefan Khalil