04.04.2023 00:15

Conferința „Provocări ale jurisprudenței în contextul modificărilor legislative din anul 2022”

Conferința „Provocări ale jurisprudenței în contextul modificărilor legislative din anul 2022”
Galerie foto

comunicat  de  presă

Tribunalul Dâmbovița, în colaborare cu Asociația pentru Studiul Relațiilor Profesionale de Muncă, Asociația Magistraților din România - Filiala Dâmbovița și Centrul de Cercetare în Științe Juridice și Administrative din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, a organizat vineri, 31 martie 2023, Conferința cu tema „Provocări ale jurisprudenței în contextul modificărilor legislative din anul 2022”.

Conferința, aflată la cea de-a zecea ediție, s-a desfășurat în Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universității Valahia, situat în Târgoviște, Aleea Sinaia, nr. 13, județul Dâmbovița și a avut ca scop reunirea profesioniștilor dreptului, teoreticieni și practicieni, pentru clarificarea unor aspecte doctrinare și jurisprudențiale.

Evenimentul face parte din programul de formare continuă descentralizată a judecătorilor și își propune să contribuie la conturarea unui punct comun între jurisprudență și doctrină, acolo unde sunt probleme controversate generate de legislația în continuă schimbare. La lucrările conferinței au participat magistrați din raza Curților de Apel Ploiești, Alba Iulia, Bacău, București, Brașov, Craiova, Galați și Pitești. De asemenea, la conferință a participat și domnul judecător Narcis Erculescu, membru în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

 

purtător de cuvânt, Judecător Georgiana Muraru