26.03.2015 00:10

"Conducerea Clubului Sportiv Municipal trebuie să se învețe cu bani mai puțini"


Galerie foto

❚ Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a lăsat de înțeles că bugetul CSM Târgoviște va fi diminuat, oferind și argumente în acest sens: „Mi se pare absolut aberant ca din bugetul public să plătim cazarea sportivilor în apartamente prin oraș, utilități și altele” ❚ Țuțuianu a vorbit apoi și despre Chindia Târgoviște, neavând nicio problemă că va fi schimbat vicepreședintele Mihai Tătăranu, la solicitarea executivului primăriei

COSTIN MIHAI

 


 

Adrian Țuțuianu a susținut ieri o conferință de presă, în care au fost dezbătute și câteva subiecte cu caracter sportiv. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a lăsat de înțeles că bugetul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va fi diminuat, oferind și argumente în acest sens.

„Conducerea Clubului Sportiv Municipal trebuie să se învețe cu bani mai puțini. Mi se pare absolut aberant ca din bugetul public să plătim cazarea sportivilor în apartamente prin oraș, utilități și altele. Mi se pare aberant, atenție, să alocăm 40 de miliarde de lei vechi pentru reabilitări de drumuri și 90 de miliarde pentru sport. Cum mi se pare aberant, dar n-avem ce face, la un proiect cum este cel cu bazinul de natație. Cu 400 de miliarde municipiul Târgoviște putea să aibă străzi, putea să aibă trotuare, putea să aibă locuri de joacă și foarte multe alte lucruri”.

Țuțuianu a mai spus că așteaptă să afle și nivelul salariilor de la CSM Târgoviște, de ordinul miilor de euro lunar, după cum a dezvăluit primarul interimar Cristian Stan. „Nu cunosc ce salarii sunt la Clubul Sportiv Municipal, dar o să iasă Cristi Stan și o să ne spună”.

Chindia primește anual 200.000 de euro de la CJD

Președintele CJD a vorbit apoi și despre Chindia Târgoviște, neavând nicio problemă că va fi schimbat vicepreședintele Mihai Tătăranu, la solicitarea executivului primăriei. „Asociații vor veni pe data de 2 aprilie la Adunarea Generală, iar dacă au o nouă propunere de vicepreședinte, îi aștept”. Mai mult, Adrian Țuțuianu nu pare deranjat sub nicio formă că cei de la primărie au cerut în mod expres promovarea imediată a Chindiei în Liga a II-a.

„Eu nu am discutat cu nimeni de la Chindia pe subiectul promovării, dar dacă executivul Primăriei Târgoviște a spus asta, e foarte bine, să spună la Adunarea Generală. La Consiliul Județean m-am ținut de cuvânt față de clubul Chindia, am spus 200.000 de euro pe an, atât am dat, niciun leu în plus, niciun leu în minus”.