10.05.2022 00:14

Conducerea CCIA Dâmbovița preferă strategiile pe termen lung!

Conducerea CCIA Dâmbovița preferă strategiile pe termen lung!
Galerie foto

„Dacă ne propunem cu toții, și mediul de afaceri și administrația, să ducem Dâmbovița într-o anumită direcție atunci  trebuie să ne ținem de ea”

 

Județul  Dâmbovița  are nevoie de stabilirea unor strategii pe termen lung care să fie elaborate  de  autoritățile locale împreună cu reprezentanții mediului de afaceri și care să răspundă la întrebarea...  ,,Dâmbovița încotro’’! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan susține că aceste strategii trebuie să definească domeniile prioritare de dezvoltare ale județului, care ulterior să fie promovate și susținute la unison de toți factorii decidenți.    

„Tema pe care eu mi-o doresc ar fi așa, cum ne promovăm județul? Ce facem? Nu că am adus o taxă în plus de 20 de euro... Eu în primul rând aș face o invitație tuturor antreprenorilor interesați să vină să vorbim și să-și spună fiecare păsurile. Prezența la standurile internaționale contează cam de pe la a treia sau a patra ediție. Este și o temă pe care o am în dezbatere și cu autoritățile publice și anume - Dâmbovița încotro -?

Nu știu dacă vom mai avea noi combinate siderurgice sau alte fabrici uriașe, dar e clar că trebuie să avem o strategie către ce zonă economică ne putem îndrepta, pentru că vine o generație nouă de antreprenori, an de an. Dacă ne propunem cu toții, și mediul de afaceri și administrația, să ducem Dâmbovița într-o anumită direcție atunci  trebuie să ne ținem de ea”, a declarat președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

 

Violeta Stanciu