17.04.2015 00:18

Concert caritabil "Lumină din lumină"

❚ În urma colectei s-au strâns 2.700 lei, bani necesari achiziționării unei orteze pentru tânărul căruia i-a fost dedicat concertul


Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în a treia zi de Paști, a avut loc la, Clubul Studenților din Târgoviște, concertul caritabil intitulat „Lumină din lumină”, susținut de Corul „Anastasis” al Bisericii Eroilor, dirijat de preot Lucian Mileșan, în beneficiul unui fiu al Eparhiei noastre suferind de un handicap fizic sever.

La acest eveniment filantropic, au participat cunoscuții artiști Vlad Miriță, Nico și Adrian Mocanu, solist al Corului „Madrigal”, care au ținut să sprijine demersul caritabil bisericesc. În cuvântul transmis cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a arătat că inițiativele de acest fel manifestă solidaritate și filantropie creștină mai ales în perioada pascală, când grija față de nevoile aproapelui sensibilizează mai mult.

În urma colectei s-au strâns 2.700 lei, Înaltpreasfinția Sa oferind din aceștia suma de 700 lei, bani necesari achiziționării unei orteze.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște