17.10.2014 00:15

Concedieri colective în Dâmbovița

Concedieri colective în Dâmbovița
Galerie foto

❚ Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița a primit notificări de la două societăți comerciale ❚ O firmă de pază cu punct de lucru în Moreni va concedia de luna viitoare 42 de persoane, iar Termoelectrica Doicești a anunțat 19 disponibilizări

V.S.


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița a primit notificări de la două societăți comerciale din județ care intenționează să efectueze concedieri colective în perioada următoare. Una dintre firme activează în domeniul pază și ordine, iar cealaltă este Termoelectrica Doicești.

Societatea de pază nu este din județul Dâmbovița, dar are punct de lucru în municipiul Moreni. De la aceasta urmează să plece în șomaj 42 de persoane începând cu data de 1 noiembrie a.c. Termoelectrica Doicești a anunțat că disponibilizează 19 persoane fără a preciza însă și data concedierii efective.

Unele dintre aceste persoane au beneficiat deja de serviciile de preconcediere oferite de AJOFM Dâmbovița. Indemnizația de șomaj pe care urmează să o primească acești oameni se calculează ca procent din indicatorul social de referință care înseamnă 75% din 500 lei (375) la care se adaugă un procent în funcție de vechimea fiecărui fost salariat, dar și de salariile din ultimele luni.