22.05.2015 00:08

Comunele Poiana, Glodeni și Aninoasa, în sărbătoare

Comunele Poiana, Glodeni și Aninoasa, în sărbătoare
Galerie foto

❚ Evenimentele, de mare interes cetățenesc, au avut programe atractive culturale și de socializare, apreciate deopotrivă de sutele de cetățeni și de invitați

VIRGIL VOINESCU


 

Ieri după-amiază, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut un tur de forță, însoțit de vicepreședintele CJD Adrian Dumitru, de administratorul public al județului - Alexandru Oprea și de senatorul PSD Leonardo Badea, în trei localități ale județului, Poiana, Glodeni și Aninoasa. Alături de aceștia, s-au mai aflat directorul SC LDP Dâmbovița - Alin Manole și vicepreședintele PSD Ion Nicolae.

Delegația a participat la manifestările dedicate zilelor acestor comune, sărbătorite ieri, de praznicul Sfinților Împărați Constantin și Elena. Evenimente de mare interes cetățenesc prin însemnătatea fiecărei localități în parte și prin programele derulate, zilele celor trei comune au avut programe atractive culturale și de socializare, apreciate deopotrivă de sutele de cetățeni și de invitați.

Primul popas a avut loc în comuna Poiana, urmând comunele Glodeni și Aninoasa, delegația fiind întâmpinată de primarii acestor localități: Marin Șerban, Petre Dinu și, respectiv, Constantin Maricescu, dar și de localnici prezenți la sărbători.

 

Programele administrației, prezentate de autorități

Manifestările, precum și proiectele derulate în aceste comune au fost apreciate de oaspeți, iar edilii au avut ocazia să prezinte și obiectivele pe care le au în vedere pentru localități.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a avut astfel și posibilitatea să prezinte numeroșilor participanți la manifestări mai multe aspecte care țin de programele administrației județene și locale.

„Așa cum au spus și domnii primari, am fost și vom fi alături de proiectele dumneavoastră. Sunt multe lucruri de făcut în continuare și vreau să vă bazați pe mine și pe echipa care mă însoțește”, a declarat președintele CJD Adrian Țuțuianu, împreună cu urările tradiționale prilejuite atât de ziua comunelor, cât și a Sfinților Împărați Constantin și Elena.