22.01.2015 00:18

Comuna Mătăsaru încă nu știe pe ce buget se bazează

Comuna Mătăsaru încă nu știe pe ce buget se bazează
Galerie foto

❚ Pentru că încă sunt discuții la nivel județean, administrația nu a reușit să construiască bugetul pe anul 2015 ❚ Interesul primăriei este ca bugetul să fie corect fundamentat, pentru că pe lângă problemele legate de salarii și plățile sociale, echipa administrativă vrea să continue proiectele

VIRGIL VOINESCU


Proiectele edilitar-gospodăre ști ale administrației de la Mătăsaru sunt în acest moment în impas, din lipsă de fonduri. Potrivit primarului comunei, Naie Radu, așa cum se întâmplă la început de an, este întârziată în primul rând construirea bugetului:

„În aceste zile, sunt încă discuții la nivel județean, pentru a pune de acord balanța alocației cu necesarul nostru de fonduri raportat la proiecte și la alte activități. Vrem un buget corect fundamentat pentru a permite realizarea tuturor proiectelor, dar și acoperirea problemelor care intră în sarcina administrației locale”.

Edilul șef de la Mătăsaru ne-a declarat că are în vedere cu precădere drepturile persoanelor cu dizabilități și ale asistenților acestora, drepturile persoanelor asistate social și ale localnicilor cu nevoi curente.