24.05.2022 00:08

Comuna Bucșani, locul 5 la Cupa Satelor

Comuna Bucșani, locul 5 la Cupa Satelor
Galerie foto

* Echipa dâmbovițeană, coordonată de Marius Zidăroiu, a contabilizat două victorii, un egal și o înfrângere în cadrul competiției de la Gura Râului - Sibiu

 

Comuna Bucșani a reușit o prestație onorantă la Turneul Final al Cupei Satelor, competiție desfășurată într-un cadru mirific, la Gura Râului, în județul Sibiu. Echipa dâmbovițeană, coordonată de Marius Zidăroiu, a contabilizat două victorii, un egal și o înfrângere, încheind turneul pe locul 5. Compeția a fost câștigată de comuna Dumbrăvița, din județul Timiș. Comuna Bucșani a evoluat în Grupa B, unde a înregistrat următoarele rezultate: 2-0 cu Miroslava (Iași), 3-0 cu Mârșani (Dolj), 0-0 cu Șanț (Bistrița Năsăud).

Pe locul 3 în grupă, Bucșani s-a impus cu 4-1 în jocul pentru locurile 5-6, în fața comunei Cumpăna (Constanța). Golurile au fost marcate de Sorin Cristea 3, Leonard Arsene 2, Robert Țețcu și Eduard Andrei,. Lotul de jucători a fost alcătuit din Ștefan Duloiu, George Mandiuc, Leonard Arsene, Eduard Andrei, Jesse Pitariu, Sorin Cristea, Florinel Măslină, Nicolai Todorov, Dragoș Lambă, Flavius Lecoiu, Adrian Truican, Darius Voinoiu, Andrei Condilă, Yannis Paharnicu, Robert Țețcu și George Handiuc.

 

 

C.M.