14.04.2014 08:19

COMTELEPREST, la aniversarea unei povești de succes

COMTELEPREST, la aniversarea unei povești de succes
Galerie foto

❚ După două decade, firma are în palmares peste 70.000 de montaje în Dâmbovița, Prahova, Argeș, Teleorman, București și Brașov, cu personal calificat

 

ANDREI VASILIU


 

Firma SC COMTELEPREST SRL din Târgoviște împlinește în acest an două decenii de la înființare. Societatea și-a „întins antenele” pentru prima oară în Dâmbovița în anul 1993, având ca domeniu principal de activitate producția de antene terestre, satelit și echipamente electronice. După 20 de ani, firma COMTELEPREST are în palmares peste 70.000 de montaje de antene satelit, rețele CATV, stații TV comunitare și hoteliere în Dâmbovița, Prahova, Argeș, Teleorman, București și Brașov. 

 

COMTELEPREST a înțeles nevoia de a investi în formarea angajaților, astfel că, la 20 de ani de la înființare, firma are 10 echipe cu personal calificat și cu experiență în executarea, proiectarea și montarea de sisteme de recepție TV cu circuit închis pentru instituții, hoteluri, vile și sisteme individuale pentru persoane fizice, proiectare, instalare și service pentru sisteme antiefracție, sisteme de supraveghere video, interfoane și video interfoane, sisteme de control acces, instalații de sonorizare publică.

 

Din anul 2000, SC COMTELEPREST SRL și-a extins domeniul de activitate prin înființarea unui lanț de magazine și a intrat inclusiv pe piața online prin propriul magazin electronic. La 20 de ani de la apariția singurei firme de specialitate din județ care comercializează toată gama de sisteme de recepție prin satelit, atât analogice cât și digitale, redacția „Jurnal de Dâmbovița” urează societății COMTELEPREST SRL Târgoviște „La mulți ani!”.