22.05.2023 00:17

Complexul Turistic de Natație, în febra pregătirilor pentru sezonul estival

Complexul Turistic de Natație, în febra pregătirilor pentru sezonul estival
Galerie foto

Pregătirile pentru noul sezon estival sunt în toi la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, sau cum mai este numit acesta „Litoralul de acasă”! În zona de ștrand, au fost montate încă 206 umbrele fixe, confecționate din răchită, au fost achiziționate 400 de șezlonguri și 400 de măsuțe, s-a completat cu nisip.

La bazinul olimpic, au fost făcute lucrări de reparații, inclusiv la vestiare, a fost schimbată apa, au fost reabilitate saunele. Totodată, au fost făcute revizii generale ale instalațiilor, atât a celor din zona de ștrand, cât și a celor aferente bazinului olimpic si au fost igienizate toate spațiile accesibile publicului!

Reprezentanții Complexului Turistic de Natație din Târgoviște speră ca vremea să fie cât mai bună în perioada următoare, iar ștrandul să fie redeschis undeva la începutul lunii iunie.

În această perioadă se fac ultimele retușuri astfel încât plajele, piscinele și toboganele „Litoralului de acasă” să beneficieze de cele mai bune condiții. În fiecare an, Complexul Turistic de Natație este luat cu asalt de numeroși turiști, atât din județ, cât și din afara județului, care își doresc să-și petreacă timpul liber în municipiul Târgoviște.

 

 

Ștefan Khalil