21.08.2014 00:14

Competiția pentru Președinție: "O conjunctură a ambițiilor politice"

Competiția pentru Președinție:
Galerie foto

❚ „Oamenii au așteptări concrete, în schimb primesc spectacolul acestei lupte mizerabile din politică”, a declarat Constantin Bucuroiu, surprins de numărul mare de candidați ai dreptei intrați de-a valma în cursa prezidențială

 

VIRGIL VOINESCU


Președintele Confederației Naționale Sindicale (CNS) Cartel Alfa Dâmbovița, Constantin Bucuroiu, ne-a declarat că membrii de sindicat sunt din ce în ce mai suspicio și cu evoluția vieții sociale prin prisma numărului crescând al politicienilor de dreapta înscriși în cursa pentru președinția României.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Liderul sindical a spus că membrii de sindicat percep situația ca fiind bazată pe ambiții politice:

„Este o conjunctură a ambițiilor politice, a jocurilor de interese ascunse pe care oamenii le intuiesc și cei mai mult nu le mai acordă nici o atenție. Oamenii s-au săturat și de această bârfă politică și de acest cros pentru un așa-zis os. Cei mai mulți și-au exprimat intenția de a nu mai merge la vot. Motivul principal este dezamăgirea cu care i-a alimentat până acum cei care au ajuns la putere. Nu s-a făcut nimic în interesul salariatului și nici al tinerilor. Oamenii au așteptări concrete, realizarea promisiunilor făcute în campanii electorale, dar ele întârzie să apară. În schimb, primesc spectacolul acestei lupte mizerabile din politică”, ne-a declarat liderul CNS Cartel Alfa Dâmbovița, Constantin Bucuroiu.

În plus, a spus că legat de viitoarele alegeri prezidențiale oamenii nu au așteptări prea mari, fiind dezamăgiți de întreaga clasă politică.

„Sunt speriați pentru că încă nu pot vedea o implicare din partea politicienilor care le cer votul. Nu văd nimic pentru ziua de mâine, nu văd nici un interes din partea acestora pentru a le asigura românilor un trai mai bun”, a concluzionat liderul sindical dâmbovițean.