21.04.2015 00:11

Compania de Apă a "moștenit" un car de probleme de la fostele conduceri

Compania de Apă a
Galerie foto

❚ „Situația dificilă de azi a Companiei se datorează acumulărilor din atâția ani a problemelor”, a declarat președintele CJD, Adrian Țuțuianu, care a anunțat totodată un plan de analiză și de restructurare la această instituție

VIOLETA STANCIU


Compania de Apă Târgovi ște Dâmbovița nu duce lipsa problemelor, cele mai multe fiind „moștenite” de la fostele conduceri. Afirmația aparține președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care cunoa ște situația operatorului regional și încearcă să pună lucrurile la punct prin intermediul unui plan de restructurare care va fi pus în aplicare în perioada următoare.

Totodată, președintele CJD a făcut publică informația potrivit căreia, în anul 2012, cu o lună înainte de începerea campaniei electorale, la Compania de Apă s-au achiziționat aproximativ 450 de salopete la prețul de 600 lei/bucata, în condițiile în care prețul de piață al unui astfel de echipament era de 150-200 lei/bucata.

„Am spus că la Compania de Apă au fost necazuri majore din trecut, unele s-au îndreptat, altele nu. În aprilie-iunie vom pune în aplicare planul de restructurare. Dar vom face o analiză serioasă. Situația dificilă de azi a Companiei se datorează acumulărilor din atâția ani a problemelor, cum este aceasta – să cumperi în 2012, cu o lună înainte de campania electorală, 450 de salopete la prețul de 600 lei/bucata, când prețul real era de 150-200 lei/bucata”, a arătat președintele CJD, Adrian Țuțuianu.