06.10.2022 00:09

Comisia de Disciplină și Etică are multă treabă

Comisia de Disciplină și Etică are multă treabă
Galerie foto

* Ultima face referire la faptul că la meciul din Cupa României, dintre echipele Flacăra Ghinești și ACS Săgeata Braniștea, disputat pe 28 septembrie, a fost prezent în calitate de jucător al echipei gazdă și Ion Ciobanu, aflat în stare de suspendare

 

În ciuda sancțiunilor dure și multiple dictate prin Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, numărul spețelor de soluționat rămâne mare. Mai mult, continuă și sesizările. Iar ultima face referire la faptul că la meciul din Cupa României, dintre echipele Flacăra Ghinești și ACS Săgeata Braniștea, disputat pe 28 septembrie, a fost prezent în calitate de jucător al echipei gazdă și Ion Ciobanu, aflat în stare de suspendare.

Cum dovezile jucătorului pe teren au apărut și în mediul public, CDE a constatat că a fost încălcat art. 83.13 din RD. În condițiile date, pentru folosirea jucătorului Ion Ciobanu, neînscris în raportul de arbitraj, Flacăra Ghinești a primit o penalitate sportivă de 150 lei și i s-a interzis dreptul de a efectua transferuri, pentru o perioadă de transferuri. Între timp, la mapa CDE a ajuns o altă sesizare, cu același Ion Ciobanu (aflat în stare de suspendare), prezent în calitate de jucător al echipei gazdă, la partida din Liga a 6-a, Seria Sud, dintre Flacăra Ghinești și Avântul Produlești, disputat pe 2 octombrie.

 

 

C.M.