25.01.2016 23:14

Comandamentul de iarnă, activat

Comandamentul de iarnă, activat
Galerie foto

❚ Zăpezile și gerul din ultima vreme au fost gestionate bine în comună, s-a acționat cu utilajele pe drumurile comunale și chiar pe cele județene ce fac legătura cu localitatea

V.V.


Administrația locală de la Mătăsaru a gestionat bine situația ce a rezultat în urma căderilor abundente de zăpadă. Potrivit primarului comunei, Naie Radu, comandamentul de iarnă a fost activ pe toată perioada în care iarna și-a arătat colții.

„Comandamentul de iarnă a fost operativ încă de la primele manifestări de vreme severă, cu căderi de zăpadă, vânt și ger. S-a acționat permanent cu utilajele. Drumurile din localitățile comunei au fost degajate de zăpadă. S-a acționat chiar și pe drumurile județene ce fac legătura cu drumurile comunei. Totul a fost bine gestionat, astfel că în localitatea Mătăsaru niciun drum comunal sau județean nu a fost blocat. Indiferent de condițiile meteorologice, în întreaga localitate, a fost asigurată circulația auto și cea pietonală. Școlile au funcționat corect din prima zi cu vreme severă de iarnă. Iar activitatea comandamentului de iarnă continuă. Se acționează la nivelul localității, în primul rând, în incinta unităților de învățământ (școli și grădinițe), pentru degajarea completă a zăpezii, iar pe drumurile publice se împrăștie material antiderapant”, ne-a declarat edilul de la Mătăsaru, Naie Radu.