08.10.2021 00:08

Colibași, Comișani și Răscăeți conduc în Liga 5-a

Colibași, Comișani și Răscăeți conduc în Liga 5-a
Galerie foto

* Lider în Onoare Nord este Unirea Colibași, urmată de ACS Gura Ocniței și Bradul Moroeni

* În Onoare Sud conduce Victoria Comișani, podiumul fiind completat de Gloria Bucșani și Libertatea Urziceanca

* Petrolul Răscăeți a preluat șefia în Onoare Vest, locurile 2 și 3 fiind ocupate de Flacăra Zăvoiu, respectiv Dinamo Odaia Turcului

* Gloria Mănești este lider detașat în Promoție Nord, la distanță confortabilă de Străjerii Târgoviște II și ACP Vulcana Băi

* Chiar dacă a suferit primul eșec, Luceafărul Poiana conduce în Promoție Sud, urmată de Viitorul Sălcioara și Viitorul Cojasca

 

Finalul săptămânii trecute a fost unul extrem de încărcat în fotbalul  dâmbovițean, pentru că pe lângă meciurile de juniori și etapa de Liga a 4-a, s-a jucat  și la nivelul Ligii a 5-a și Ligii a 6-a. Au fost multe meciuri interesante, dar și partide în care s-au înregistrat scoruri uriașe, așa cum ne-am obișnuit la nivelul fotbalului județean. În mare parte, favoriții și-au câștigat jocurile și se mențin pe locurile fruntașe ale clasamentelor. Se pare că echipele au reușit să se adapteze în totalitate protocolului medical, nu au mai existat probleme de organizare, iar competițiile decurg fără evenimente neplăcute în acest moment.

Colibași, lider în Nord 

Liderul din Liga a 5-a, Seria Nord, Unirea Colibași, și-a continuat parcursul perfect din acest sezon și a câștigat partida cu Luceafărul Dărmănești, 4-3. Rămâne aproape de lider, la doar două puncte distanță, ACS Gura Ocniței, care s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Voința Săcuieni. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Bradul Moroeni, care a învins cu 10-0 pe Comunal Valea Lungă, și a ajuns la 15 puncte acumulate. Celelalte rezultate ale rundei au fost: Voința Tătărani – Pomicola Raciu 7-2, Muscelul Văleni – Comerțul Viișoara 3-1, Voința Adânca – Voința Steaua Pietroșița 3-2, Gloria Doicești – Viitorul Ocnița 1-3. Olimpicii Ulmi a stat.

Comișani și Bucșani, victorii pe linie

În Seria Sud a Ligii a 5-a, Victoria Comișani a obținut o nouă victorie, 3-0 pe terenul formației Olimpia Mărcești și a continuat parcursul perfect din acest sezon, fiind liderul seriei, cu 18 puncte. Maxim de puncte are și Gloria Bucșani, care a învins în ultima etapă pe Știința Finta cu 3-1, însă echipa din Comișani are un plus în privința golaverajului. Ocupanta locului 3, Libertatea Urziceanca, a făcut primul pas greșit, pierzând în deplasare la Dentaș Tărtășești, cu 4-3, și a rămas doar cu 12 puncte. Celelalte rezultate ale rundei au fost: Unirea Nucet – Flacăra Ghinești 4-2, Vânătorul Rățoaia – Viitorul Dobra 6-2, Victoria Văcărești – Unirea Slobozia Moară 7-1. Luceafărul Bolovani și Viitorul Gheboaia au stat.

Răscăeți, pe primul loc în Vest

În Vest, liderul Petrolul Răscăeți are 15 puncte, iar în ultima etapă a învins Viitorul Tomșani cu scorul de 4-0. Ocupanta locului secund, Flacăra Zăvoiu, are 13 puncte, iar în etapa disputată duminica trecută a învins cu 5-0 pe Viitorul Străoști. Pe locul 3 se clasează Dinamo Odaia Turcului, care are 13 puncte, dar a stat în ultima rundă. Tot 13 puncte are și Săgeata Braniștea, care a învins Neajlovul Puntea de Greci cu 6-3, clasându-se pe locul 4. Celelalte rezultate ale rundei au fost: AS Corbii Mari – Spicul Jugureni 1-1, Olimpia Picior de Munte – Unirea Cobia 4-0, Sportul Mogoșani – Olimpia Morteni 2-0 și FC Potlogi – Voința Ionești 10-1.

Mănești conduce în Seria Nord a Ligii a 6-a

În ultima etapă din Seria Nord a Ligii a 6-a, liderul Gloria Mănești a învins echipa de pe locul 3, ACP Vulcana Băi, cu scorul de 2-1. Echipa din Mănești are 18 puncte, în timp de Vulcana Băi are doar 12. Pe locul secund se clasează Străjerii Târgoviște II, tot cu 12 puncte, dar cu un golaveraj mai bun. În ultima etapă, echipa târgovișteană a învins cu 5-1 Luceafărul Dărmănești II. Celelalte rezultate ale rundei au fost:Unirea Ogrea – Viitorul Gorgota 0-10, Sportul Vlădeni – AS Malu cu Flori 2-2 și Voința Valea Voievozilor – Unirea Bucșani II 2-5.

Poiana a pierdut pentru prima dată

Ultima etapă a adus prima înfrângere a sezonului pentru Luceafărul Poiana, care a cedat în fața celor de la Viitorul Sălcioara, 1-4. Chiar și în aceste condiții, echipa din Poiana rămâne pe primul loc al clasamentului, cu 13 puncte, iar Sălcioara este pe locul 2, cu 9 puncte. Pe ultima treaptă a podiumului se clasează Viitorul Cojasca, care a câștigat cu 5-2 partida cu Universitatea Băleni. S-a mai jucat meciul Publirex Ciocănești - Rapid Hagioaica, scor 2-3, în timp ce Urban Titu II și Gloria Postârnacu au stat.

 

Cosmin Sava