20.08.2018 00:15

Colectarea taxelor și impozitelor, la cote bune

Colectarea taxelor și impozitelor, la cote bune
Galerie foto

*Directorul Finanțelor Publice Dâmbovița, ec. Emilian Dragoș Rusu, fost prefect al județului, a precizat că nivelul de colectare din acest an este chiar mai bun decât altă dată

PETRE DRĂGUȚOIU


Colectarea taxelor și impozitelor în județul Dâmbovița se află la cote bune, după cum afirmă directorul Finanțelor Publice Dâmbovița, ec. Emilian Dragoș Rusu, fost prefect al județului nostru, în contextul actual al analizelor realizărilor ANAF. Conducătorul instituției dâmbovițene menționează, pentru județul Dâmbovița, o colectare mai bună decât altă dată, conform legilor și ordonanțelor aflate în vigoare.

Atac al hackerilor asupra caselor de bani

De altfel, și ec. Liviu Arsene, expert al problematicii, coordonator I.T., a menționat că în prezent există în România și în alte țări din Uniunea Europeană un atac financiar asupra instituțiilor financiare de către hackeri. Aceștia, culmea, de multe ori, a menționat Liviu Arsene, sunt mai bine informați asupra situației financiare și posibilitatea scoaterii banilor din bănci, decât salariații băncilor.

Un subiect pe care îl anunțăm, și sperăm să-l lămurim, este colectarea, sub nivelul potențial, a banilor publici pe care județul Dâmbovița poate să-i obțină din exploatările petroliere. Atenție, sondele de exploatare, ca și cele de foraj, din județ, au reprezentat și au încă peste o treime din producția României.