29.03.2017 00:09

Ciprian Prisăcaru suportă lovituri grele

Ciprian Prisăcaru suportă lovituri grele
Galerie foto

❚ Inițial numai deranjantă, politica de reforme impusă de președintele CSM Târgoviște a devenit alarmantă pentru cei care au controlat clubul în perioada 2008-2016 ❚ Riscă să iasă la suprafață informații cu caracter periculos, care ar putea să devină interesante inclusiv pentru organele responsabile cu cheltuirea dubioasă a banului public ❚ Prisăcaru a oprit mai multe „robinete” care alimentau conturi și buzunare ca la pompă ❚ Sume impresionante plecau din club în direcții care astăzi fabrică scandal după scandal ❚ Ciprian Prisăcaru este doar una dintre ținte, însă loviturile au mers și spre alți oficiali sau foști colaboratori ai clubului ❚ Când a venit ordin, săgețile au plecat și către conducătorii municipiului sau ai județului, atunci când au abordat subiecte sportive de importanță ❚ Neplăcut este că în acest context al scandalului apare implicat și numele clubului de fotbal Chindia Târgoviște ❚ Indivizi anchetați în mai multe dosare au preluat controlul pe o pagină de Facebook care poartă denumirea clubului târgoviștean, unde distribuie articole denigratoare

COSTIN MIHAI


 

Inițial numai deranjantă, politica de reforme impusă de Ciprian Prisăcaru la CSM Târgoviște a devenit alarmantă pentru cei care au controlat clubul în perioada 2008- 2016. Pentru că riscă să iasă la suprafață informații cu caracter periculos, care ar putea să devină interesante inclusiv pentru organele responsabile cu cheltuirea dubioasă a banului public. Nici speța Dikeoulakos nu arată prea bine, cu extindere către instanțele civile și cu efecte nedorite în ultimii trei ani la nivelul echipei de baschet. În plus, Prisăcaru a oprit mai multe „robinete” care alimentau conturi și buzunare ca la pompă, precum combustibilul rezervoarele mașinilor. Sume impresionante plecau din club în direcții care astăzi fabrică scandal după scandal. S-a declanșat astfel o prigoană mediatică la adresa președintelui de la Clubul Sportiv Municipal, pe care noi l-am apreciat pentru deschidere și transparență.

Obiectiv: distrugerea sportului târgoviștean!

Prisăcaru este doar una dintre ținte, însă loviturile au mers și spre alți oficiali sau foști colaboratori ai clubului, precum Gabriel Boriga, Dragoș Bizdrigheanu, Laurențiu Popescu, Mihai Roșoiu, Romel Mușa, Cătălin Tănase sau Ioan Valerian. Când a venit ordin, săgețile au plecat și către conducătorii municipiului sau ai județului, atunci când au abordat subiecte sportive de importanță, precum noul stadion, Complexul Turistic de Natație sau terenul cu suprafață sintetică. Se vede în mod clar cum interesele puternice, inclusiv politice, țin să distrugă sportul târgoviștean și să arunce în derizoriu orice realizare pe acest tronson.

Așteptăm reacții responsabile, domnule președinte Ghergu!

Neplăcut este că în acest context al scandalului apare implicat și numele clubului de fotbal Chindia Târgoviște. Reprezentanți importanți ai CSM, dar și ai cotidianului nostru, au primit lovituri mizerabile de pe un cont de Facebook purtând denumirea echipei de lângă Turnul Chindiei. Indivizi anchetați în mai multe dosare au preluat controlul pe o pagină care poartă denumirea clubului târgoviștean, unde distribuie articole denigratoare. Chiar dacă președintele Marcel Ghergu susține că nu are nicio legătură cu acea pagină de Facebook, nici nu a făcut nimic să oprească dejecțiile care sunt deversate, periodic, în acel cadru etichetat ca fiind al Chindiei Târgoviște. Club implicat în scandaluri care nu-i aparțin, dar care îi provoacă serioase prejudicii de imagine.

Nu avem colaborări cu Prisăcaru

Revenind la CSM Târgoviște, miza majoră este îndepărtarea urgentă a președintelui Prisăcaru din fruntea clubului. Atunci când s-a impus, cotidianul nostru nu l-a menajat pe șeful de la CSM, pe subiecte fluturate acum de cei care au interes să-l distrugă. Chiar dacă Ciprian Prisăcaru a avut mai multe propuneri de colaborare în ultima perioadă, le-am refuzat de fiecare dată, chit că alți jucători media au trăit barosan în trecut de la CSM Târgoviște, cu argumente solide în acest sens. Spre deosebire de alții, noi nu ne facem meseria în funcție de interesele și avantajele personale. Pur și simplu am apreciat modul direct în care Prisăcaru a abordat toate subiectele propuse, dar și faptul că a normalizat relațiile profesionale dintre club și ziarul nostru. Iar faptul că se insinuează diverse parteneriate, sunt dezinformările exprimate de cei care s-au pretat la foarte multe golăneli, după cum urmează să aflați în perioada următoare.