15.01.2018 00:07

Cioclea și Vlăsceanu sunt în pregătiri cu naționala de seniori

Cioclea și Vlăsceanu sunt în pregătiri cu naționala de seniori
Galerie foto

* Sportivele de la CSȘ/CS Târgoviște sunt în cantonament la Poiana Brașov, stagiu care ar trebui să se încheie pe 27 ianuarie.

*„ Au turneu de calificare în luna martie la juniori, dar și la cadeți, plus finala pe țară la cadeți.” a spus antrenorul sportivelor, Cornel Cornea

COSMIN SAVA


Două dintre cele mai valoroase sportive ale județului Dâmbovița, Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, sunt în cantonament cu echipa națională de seniori. Sportivele de la CSȘ/CS Târgoviște sunt în cantonament la Poiana Brașov, stagiu care ar trebui să se încheie pe 27, pentru ca apoi să continue pregătirile la Centrul Olimpic de lupte.

Cornel Cornea, antrenorul sportivelor, spune că totuși cantonamentul ar putea să se închide mai devreme pentru cele două, pentru că vor începe școala și anunță că primele competiții oficiale vor avea loc în martie.

„Până pe 27 ar trebui să țină cantonamentul, dar e posibil ca ele să coboare mai devreme pentru că încep școala și să meargă la Centrul de Pregătire Olimpic. Au turneu de calificare în luna martie la juniori, dar și la cadeți, plus finala pe țară la cadeți. E început de an, nu prea sunt competiții, acum ne ocupăm mai mult de partea administrativă. Probabil că vor fi prezente joi la festivitatea celor de la CSȘ Târgoviște, pentru reușitele din anul trecut.” a transmis Cornea.