16.04.2014 08:05

Cioclea și Vlăsceanu, din nou pe podium

Cioclea și Vlăsceanu, din nou pe podium
Galerie foto

❚ Campioane naționale la lupte libere cadeți, cele două sportive instruite de Cornel Cornea vor participa luna viitoare la Campionatele Europene din Bulgaria

 

COSTIN MIHAI


 

Prospăt campioane naționale la cadeți, luptătoarele Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu au urcat pe podium și la Campionatele Internaționale ale României, găzduite la București. Maria a obținut medalia de argint la categoria 43 de kg, în timp ce Diana a luat bronzul la categoria 65 de kg.

 

Rezultatele obținute le recomandă pe cele două luptătoare de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște pentru Campionatul European de cadeți, așteptările fiind și aici foarte mari, mai ales în dreptul Mariei Cioclea. Cele două sportive sunt pregătite de Cornel Cornea, foarte apreciat de directorul CSȘ, Cătălin Tănase.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Domnul profesor Cornea reușește să scoată talente pe bandă rulantă și vă spun că din spate mai vin și alți luptători valoroși. Rezultatele obținute de Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu sunt foarte importante, asigurându-le prezența la Europenele de luna viitoare, din Bulgaria”.