21.10.2016 00:09

Ciobanu și Paraschiv comentează remiza din "intermediară"

Ciobanu și Paraschiv comentează remiza din
Galerie foto

❚ „A fost nemeritat punctul obținut de Moreni. Nu a fost un meci spectaculos, greșelile personale și cele de arbitraj au cântărit mult în stabilirea scorului final”, a transmis Romică Ciobanu, antrenorul dâmbovițean al celor de la FCM Alexandria ❚ „Ei au dominat anumite părți ale jocului, anumite faze, dar în a doua repriză noi am fost la conducere, am avut atitudine mai bună, puteam chiar să câștigăm”, a transmis și tehnicianul morenar, Gabi Paraschiv

COSMIN SAVA


FCM Alexandria și Flacăra Moreni au remizat miercuri după-amiază, scor 2-2, într-un meci din etapa intermediară a Ligii a III-a. Partida a fost echilibrată, cu ambele echipe câștigând câte o repriză. Daca prima a fost adjudecată de Alexandria, în a doua Flacăra a avut orgoliu și a reușit să revină, fiind condusă cu 0-2. Este al doilea meci în care jucătorii lui Gabi Paraschiv reușesc să recupereze după ce au fost conduși. „Pară” s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale din a doua repriză, dar spune că atenția lui se îndreaptă acum la meciul cu CS Podari, de sâmbătă, pe care speră să-l câștige. „A fost un meci echilibrat. Ei au dominat anumite părți ale jocului, anumite faze, dar în a doua repriză noi am fost la conducere, am avut atitudine mai bună, puteam chiar să câștigăm. Dar asta e, nu ne mai gândim la meciul care a trecut. Atenția mea este îndreptată pe jocul cu Podari, de sâmbătă, în care sper să ne impunem. Am o singură problemă de lot, Mihai Plăcintă fiind suspendat pentru cumul de cartonașe”.

Ciobanu: „Flacăra a primit primul penalty cadou”

De partea cealaltă, Romică Ciobanu a considerat că echipa lui trebuia să se impună, dar greșelile personale și cele de arbitraj au cântărit mult. „A fost nemeritat punctul obținut de Moreni. Am avut două goluri în față, ei au primit primul penalty cadou. Nu se pune problema, au avut atitudine, dar nu mai contează asta. Ținând cont de desfășurarea partidei, nu meritau un punct, e o echipă norocoasă. Meciul următor vreau să ne impunem, pentru că în ultimele două etape am avut ghinion. În concluzie, consider că meritam să câștigăm. Nu a fost un meci spectaculos, greșelile personale și cele de arbitraj au cântărit mult în stabilirea scorului final”. Ciobanu este dâmbovițean, de la Pucioasa.