29.08.2014 00:08

Cine va fi cheia succesului?

Cine va fi cheia succesului?
Galerie foto

❚ De pe banca tehnică, Nicu Croitoru și Rică Neaga se vor întâlni din nou, după ce acum o lună antrenorul târgovi ștenilor a câștigat prima confruntare ❚ Ne puteam aștepta la o dominare teritorială din partea gazdelor, care vor alinia nu mai puțin de cinci jucători de atac: Grigore, Anton, Cherchez, R. Dobre și Popa ❚ Un rol determinant în aglomerarea mijlocului terenului îl va avea Andrei Ivașcu, cel mai vechi component al Urbanului

MĂDĂLIN RĂDUCU


Chindia – Titu va fi și duelul antrenorilor. De pe banca tehnică, Nicu Croitoru și Rică Neaga se vor întâlni din nou, după ce acum o lună de zile antrenorul târgoviștenilor a câștigat prima confruntare. Atunci, Cristi Cherchez înscria în ultimul minut de prelungire golul calificării.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Cum va decurge meciul?

La prima vedere, datorită și terenului propriu, Chindia va avea inițiativa și va ataca încă de la început. Ne puteam aștepta la o dominare teritorială din partea gazdelor, care vor alinia nu mai puțin de cinci jucători de atac: Grigore, Anton, Cherchez, R. Dobre și Popa. Extrem de importantă în această ecuație devine linia de trei mijlocași ofensivi din spatele unicului vârf. În meciurile de până acum, s-a putut observa o libertate mișcare a celor trei (Dobre-Anton-Cherchez), dar și un aport important venit din partea lui Grigore.

Nu trebuie neglijată nici forma lui Popa, care a marcat opt goluri în ultimele două partide oficiale. De partea cealaltă, probabil Titu va aștepta spațiile libere din apărarea Chindiei, care s-ar putea descoperi o dată cu trecerea timpului. Importante vor fi aporturile celor doi mijlocași laterali, Penescu și Cârstea. Un rol determinant în aglomerarea mijlocului terenului îl va avea Andrei Ivașcu, cel mai vechi component al Urbanului. De asemenea, trebuie precizat și că atacantul Petculescu este extrem de periculos cu mingea la picior și cu spațiu liber în față.

Brigadă de Ilfov

Pentru acest meci, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă de arbitri din Ilfov. La centru va fi Adrian Coștreie (Buftea), ajutat la cele două linii de Cristian Măndiță (Tunari) și Gabriel Boncz (Bragadiru). De-a lungul sezonului trecut, cei doi asistenți au mai arbitrat Chindia pe teren propriu.


Liga a III-a, Seria a III-a – Etapa 1

Chindia Târgoviște – Urban Titu

Astăzi, 18.00 Stadion: „Eugen Popescu”

Arbitri

Adrian Coștreie (Buftea – Ilfov)

Cristian Măndiță (Tunari – Ilfov)

Gabriel Boncz (Bragadiru – Ilfov)

Observatori

Silviu Crângașu (Ploiești – Prahova)

Viorel Pisau (Buzău – Buzău)

Astăzi, pe www.jurnaldedambovita.ro

10.00: Start „Live Blog”

18.00: „Live Text” Chindia – Titu