15.08.2014 08:07

Cine începe cu dreptul?

Cine începe cu dreptul?
Galerie foto

MĂDĂLIN RĂDUCU


Flacăra Moreni și FC Aninoasa se întâlnesc mâine în derby-ul Ligii a IV-a, în chiar prima etapă de campionat. Fiindcă cele două echipe s-au bătut până în ultima etapă a sezonului trecut pentru supremație, tot ele șiau depus candidatura și acum pentru primul loc, care asigură prezența la barajul de promovare în Liga a III-a. Însă, nu trebuie uitat faptul că atât Facăra, cât și Aninoasa au suferit schimbări importante în lotul de jucători, dar nu și pe banca tehnică.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Infimerie plină în ambele tabere

Pentru partida de mâine, Flacăra și Aninoasa au o listă plină cu jucători care nu pot evolua din motive medicale. La Moreni, Iliescu încă nu s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul de cupă cu Titu. Iar ultima săptămână i s-au alăturat B. Negrea, Cârnaru și Bucuroiu, fotbaliști care s-au lovit în turneul amical disputat de echipa morenară în Prahova.

 

Remus Gâlmencea nu se va putea baza pe Florin Albu, care va lipsi tot turul din cauza rupturii ligamentelor încruci șate, de la barajul cu Astra Ciorani. În aceeași situație se regăsește și Gae, încă nerefăcut după o accidentare suferită returul trecut. De asemenea, mai trebuie luate în calcul și plecările lui Laurențiu Neagu și Mirel Matei.

 

Flacăra Moreni - FC Aninoasa

Sâmbătă, ora 11.00 ● Stadion „Flacăra”

Arbitri

Marius Chițu

Gabriel Catană

Ana Maria Gheorghiță

Observator: Liviu Gligoraș

Absenți Flacăra

Iliescu, B. Negrea, Cârnaru și Bucuroiu

Incert: V. Preda

Absenți Aninoasa:

Gae, Albu