18.09.2020 00:09

Chindia vrea un nou rezultat pozitiv

Chindia vrea un nou rezultat pozitiv
Galerie foto

❚ Astăzi, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, de la ora 18.00, trupa pregătită de Emil Săndoi întâlnește AFC Hermannstadt, în etapa cu numărul 4 ❚ Hermannstadt nu a câștigat în acest sezon, înregistrând două remize, cu Dinamo (1-1) și Academica Clinceni (2-2), fiind nevoită să se recunoască învinsă în duelul cu CFR Cluj (0-1) ❚ În sezonul precedent, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în campionat, două dueluri în sezonul regulat și două în play-out, din care Chindia a obținut doar un punct. ❚ Duelul din Cupa României, disputat la Ploiești, a fost câștigat tot de echipa din Sibiu, 1-0

 

COSMIN SAVA


După înfrângerea din prima etapă, cu Poli Iași (0- 1), Chindia și-a revenit, iar ultimele două meciuri au adus rezultate pozitive, victorie cu Dinamo (1-0) și egal cu Academica Clinceni (0-0). Astăzi, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, de la ora 18.00, trupa pregătită de Emil Săndoi întâlnește AFC Hermannstadt, în etapa cu numărul 4 a acestei stagiuni de Liga I. Meciul se dispută fără suporteri, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Look și Digi Sport.

Chindia a început mai bine

Formația târgovișteană a adunat 4 puncte din primele trei etape, un parcurs decent pentru Chindia, care ocupă locul 7 în acest moment. Dacă trupa lui Săndoi a învins pe Dinamo, Hermannstadt nu a câștigat în acest sezon, înregistrând două remize, cu Dinamo (1-1) și Academica Clinceni (2-2), fiind nevoită să se recunoască învinsă în duelul cu CFR Cluj (0-1). Hermannstadt este pe locul 11 în Liga I, cu doar două puncte, și cel puțin din punct de vedere al ultimelor rezultate, Chindia pare a fi favorită în disputa de astăzi.

Hermannstadt, mai bună în meciurile directe

În sezonul precedent, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în campionat, două dueluri în sezonul regulat și două în play-out. Primul joc s-a încheiat cu victoria formației din Sibiu, 2-1, pentru ca în retur, la Ploiești, să se termine egal, 1-1. În play-out, Hermannstadt a câștigat ambele jocuri la limită, 1-0. Astfel, din patru jocuri, Chindia a reușit să scoată un singur punct din meciurile cu Hermannstadt. Mai mult, și duelul din Cupa României, disputat la Ploiești, a fost câștigat tot de echipa din Sibiu, 1-0.