15.08.2018 00:08

Chindia visează iar frumos

Chindia visează iar frumos
Galerie foto

* Până s-au dezmeticit clujenii ce e cu ei lângă Turnul Chindiei, era deja 2-0 pentru ai noștri, dar putea să fie 3-0 sau 4-0, dacă Neguț și Mihaiu nu s-ar fi jucat cu ocaziile

* Golurile au venit de la Cristi Cherchez (18), dintr-un penalty obținut tot de el, care i-a pus-o apoi pe cap lui Liviu Mihai (40) 

* Când totul mergea minunat, s-a acordat henț și penalty la Novac, transformat de Florescu (67), iar Chindia a făcut pasul înapoi. A învățat să sufere, ca la Timișoara, dar și-a atins la final obiectivul victoriei

COSTIN MIHAI


 

„Vogue Ivoire! Asta am fumat”. A răspuns „subțire” Viorel Moldovan la un atac de presă venit chiar în ziua meciului. Însă cel mai frumos răspuns l-a reprezentat victoria Chindiei cu Universitatea Cluj (2-1), care oferă punctaj maxim după două etape. Vogue Ivoire. Țigări slim, ușor parfumate, așa cum a fost și jocul echipei târgoviștene la succesul cu „șepcile roșii”. „U” a arătat ca un trabuc de firmă, mult prea lăudat, dar greu de aprins. Până s-au dezmeticit clujenii ce e cu ei lângă Turnul Chindiei, era deja 2-0 pentru ai noștri, dar putea să fie 3-0 sau 4-0, dacă Neguț și Mihaiu nu s-ar fi jucat cu ocaziile. Golurile au venit de la Cristi Cherchez (18), dintr-un penalty (of, Doamne, de ce ce nu a tras așa și la baraj, cu Voluntari?) obținut tot de el, care i-a pus-o apoi pe cap lui Liviu Mihai (40). Când totul mergea minunat, s-a acordat henț și penalty la Novac, transformat de Florescu (67), iar Chindia a făcut pasul înapoi. A învățat să sufere, ca la Timișoara, dar și-a atins la final obiectivul victoriei. Una frumoasă, importantă și muncită, care oferă din nou speranțe la promovare.

Lume bună la derby 

Lume bună la derby-ul etapei de Liga a 2-a, precum Ioan Andone, Emil Săndoi, Emil Dică sau FCSB-iștii Ovidiu Moruțan și Andrei Vlad. Lume bună și în peluza rezervată galeriei oaspete, una încântătoare, cu tineri civilizați, doamne decente și o dragoste pură pentru echipa de suflet. Atmosferă frumoasă luni seară pe „Eugen Popescu”, cu peste 3.500 de oameni aplaudând o victorie meritată a favoriților. Jucătorii Chindiei l-au primit cu aplauze în vestiar pe „Mister” Vio, atmosferă care l-a speriat puțin pe bebelușul lui Cornel Dinu. A fost fain derby-ul Chindia – „U”, între două echipe iubite! Partida a fost comentată la stația de amplificare de Sebi Șetreanu, de la B1 TV.

Chindia: Aioani – Martac, Gîsă, Vătavu, C. Dinu (73 Dumitrașcu) – Mihaiu, Novac, L. Mihai (75 B. Vasile), Stoica – Neguț, Cherchez (86 Florea). Antrenor: Viorel Moldovan.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Abrudan, Giurgiu, Kosnic (64 Cordoș) – Takocs, Dumitrescu (46 Hordouan), Florescu, Manu – Ursu (46 Greu), Coman, Gavra. Antrenor: Adrian Falub.