26.03.2020 00:10

Chindia va pierde mulți jucători

Chindia va pierde mulți jucători
Galerie foto

❚ Chiar dacă le-au fost suspendate contractele începând cu 16 martie, jucătorii sunt mulțumiți că și-au încasat bonusurile de victorie, dar și că vor primi salariul aferent lunii februarie, chiar dacă există o întârziere de aproape două săptămâni ❚ „Dacă nu se va relua campionatul, trebuie să stabilim împreună cu cei din conducere forma de plată pentru restul contractului. Situația este una dificilă pentru toată lumea, important e fim sănătoși”, ne-a mărturisit unul dintre jucători ❚ ,,Să sperăm că vom continua din sezonul următor în Liga 1, altfel unii vor deveni liberi de contract. Așa au semnat, că înțelegerea cu clubul se prelungește automat cu un an, în cazul menținerii, dar se încheie, dacă se retrogradează”, mai spun cei din club ❚ Cea mai mare temere a târgoviștenilor ține de scenariul în care se va retrograda conform clasamentului la zi, iar Chindia ocupă locul 13 din 14 competitoare. Poziție pe care a coborât după ultima etapă disputată, finalul sezonului regular găsind echipa lui Viorel Moldovan pe locul 11

 

COSTIN MIHAI

 


 

Declarațiile președintelui Marcel Ghergu, prin care a anunțat că suspendă contractele din club începând cu 16 martie, nu i-au luat prin surprindere pe jucătorii Chindiei. Aceștia se așteptau la o decizie de încetare a colaborării contractuale, câtă vreme competiția este blocată. Jucătorii sunt mulțumiți că și-au încasat bonusurile de victorie, dar și că vor primi salariul aferent lunii februarie, chiar dacă există o întârziere de aproape două săptămâni.

“Să stabilim împreună forma de plată pentru restul contractului”

„Dacă nu se va relua campionatul, trebuie să stabilim împreună cu cei din conducere forma de plată pentru restul contractului. Situația este una dificilă pentru toată lumea, important e fim sănătoși. Depinde foarte mult și ce decizie se va lua, dacă se îngheață campionatul. Să sperăm că vom continua din sezonul următor în Liga 1, altfel situația se complică, întrucât unii vor deveni liberi de contract. Așa au semnat, că înțelegerea cu clubul se prelungește automat cu un an, în cazul menținerii, dar se încheie, dacă se retrogradează”, ne-a mărturisit unul dintre jucătorii Chindiei. Teama de retrogradare Cea mai mare temere a târgoviștenilor ține de scenariul în care se va retrograda conform clasamentului la zi, iar Chindia ocupă locul 13 din 14 competitoare. Poziție pe care a coborât după ultima etapă disputată, finalul sezonului regular găsind echipa lui Viorel Moldovan pe locul 11. Ideal ar fi să nu retrogradeze nimeni și să promoveze două echipe din eșalonul secund, iar Liga 1 să se desfășoare din sezonul următorul întrun format de 16. Asta, dacă nu se va relua competiția, un scenariu foarte puțin probabil.