10.09.2021 00:09

Chindia trebuie să strângă puncte

Chindia trebuie să strângă puncte
Galerie foto

Pauza competițională provocată de meciurile echipei naționale a ajuns la final, astfel că iubitorii fotbalului românesc se vor putea bucura din nou de meciuri din Liga 1. Chindia Târgoviște intră în acțiune chiar astăzi, urmând să deschidă runda cu numărul 8, în deplasare, pe terenul celor de la CS Mioveni. Meciul nu este  deloc ușor, pentru că formația din Mioveni a început bine sezonul și este aproape de zona locurilor de play-off, spre deosebire de echipa lui Emil Săndoi, care a adunat doar 6 puncte și se află în partea de jos a clasamentului.

Chindia are nevoie de puncte, trebuie să înceapă bine această serie de meciuri, pentru că etapele se scurg și nu mai sunt permise greșeli. Emil Săndoi a dus echipa în cantonament la Brașov în această pauză competițională, tocmai pentru a regla anumite aspecte din jocul formației târgoviștene. Rămâne de văzut cum vor răspunde jucătorii pe teren, pentru că formația târgovișteană a avut mult de suferit din cauza greșelilor personale, acesta fiind principalul motiv pentru care Chindia are atât de puține puncte strânse.

În sezonul trecut, echipa lui Emil Săndoi se organiza foarte bine pe fază defensivă, principalul element care a dus-o aproape de locurile de play-off, însă lucrurile nu au mai stat la fel și în această stagiune. Formația târgovișteană va avea meci greu la Mioveni, pentru că întâlnește un adversar bătăios, care luptă cu toate forțele pentru punctele puse în joc. E nevoie de concentrare și atitudine din partea elevilor lui Emil Săndoi, altfel, va fi foarte greu să se întoarcă de la Mioveni cu puncte. Suporterii târgovișteni speră ca echipa să arate mai bine după această pauză competițională, jucătorii au petrecut mai mult împreună, Emil Săndoi a avut timp la dispoziție să le explice ce își dorește de la ei, iar acum rămâne de văzut care va fi rezultatul.

Dacă lucrurile nu se vor rezolva nici acum și vor apărea în continuare greșeli individuale, Chindia va avea viață grea în acest sezon. Antrenorul oltean a anunțat că sezonul acesta va fi mult mai greu decât precedentul și se pare că are dreptate, fiindcă majoritatea echipelor s-au întărit, au parte și de sprijinul susținătorilor, în timp ce Chindia nu evoluează acasă și nu se poate bucura de un suport major din partea fanilor. Echipa târgovișteană trebuie să strângă puncte, trebuie să înceapă să urce în clasament și să arate mai bine, demonstrând că are potențial.

Cosmin Sava