09.01.2019 00:10

Chindia Târgoviște, lider la penalty-uri primite

Chindia Târgoviște, lider la penalty-uri primite
Galerie foto

❚ Formația lui Viorel Moldovan a beneficiat în acest sezon de 8 lovituri de pedeapsă, din care a ratat două. Au fost și 5 lovituri de la punctul cu var dictate împotrivă, toate trasformate ❚ O poziție bună, a doua, este deținută de Chindia și în clasamentul fair-play, cu 40 de cartonașe galbene primite, doar Aerostar Bacău având mai puține (36) ❚ Chindia e pe podium și într-un top al spectatorilor, cu o medie de 2.130, fiind depășită doar de Petrolul Ploiești (3.573) și U Cluj (2.575) ❚ Jucătorul cu cele mai multe cartonașe galbene primite (5) are și cele mai multe goluri marcate, Cristi Neguț reușind să puncteze de 11 ori

 

COSTIN MIHAI

 


 

Site-ul lpf2.ro prezintă elemente de statistică extrem de interesante la nivelul Ligii a 2- a, unde activează și Chindia Târgoviște, care a încheiat anul pe locul 5, la două puncte sub liderul Sportul Snagov. Echipa lui Viorel Moldovan chiar a deținut prima poziție înaintea ultimei etape, numai că a cedat cu 1-3 la Universitatea Cluj, chit că a deschis scorul. La fel ca în sezonul trecut, Liga a 2-a este concentrată într-o serie cu 20 de echipe. Primele două clasate merg direct în Liga 1, formația de pe locul 3 susține un baraj de promovare, iar ultimele cinci poziționate retrogradează în Liga a 3-a.

Cristi Cherchez, singurul eliminat

Chindia ocupă doar locul 6 într-un clasament al meciurilor de acasă (26-14, 23p), cu 7 victorii, două remize și un eșec. Târgoviștenii prind, în schimb, podiumul întro ierarhie a jocurilor din deplasare (15-9, 21p), cu 6 succese, 3 egaluri și două înfrângeri. În clasamentul turului, Chindia e pe locul 2 (26-14, 29p), după Snagov. Formația lui Viorel Moldovan conduce la un capitol, al penalty-urilor primite (8), dintre care două ratate. Au fost și 5 lovituri de la punctul cu var dictate împotrivă, toate trasformate. O poziție bună, a doua, este deținută de Chindia și în clasamentul fair-play, cu 40 de cartonașe galbene primite, doar Aerostar Bacău având mai puține (36). Cele mai bune avertismente a încasat Cristi Neguț (5), urmat de Cristi Cherchez (4), Marian Vătavu, Denis Dumitrașcu și Alin Dudea (4). Singurul eliminat a fost Cherchez.

Cristi Neguț, printre cei mai eficienți jucători

Jucătorul cu cele mai multe cartonașe galbene primite are și cele mai multe goluri marcate, Cristi Neguț reușind să puncteze de 11 ori. Lista marcatorilor este completată de Cristi Cherchez (10), Liviu Mihai (7), Daniel Florea, Andrei Șerban (3), Andreas Mihaiu, Alin Dudea (2), Andrei Lungu, Crinel Stoica și Daniel Novac (1). „Tabarcea” Neguț ocupă locul 2 într-o ierarhie a celor mai eficienți jucători din liga secundă, cu o gol marcat la 115,2 minute, iar Cherchez locul 8 (gol/139,9 minute). Chindia e pe podium și într-un top al spectatorilor, cu o medie de 2.130, fiind depășită doar de Petrolul Ploiești (3.573) și U Cluj (2.575).