13.01.2020 00:10

Chindia, stagiu de pregătire în Antalya

Chindia, stagiu de pregătire în Antalya
Galerie foto

❚ Prim divizionara are stabilite până în acest moment trei jocuri de pregătire, cu FC Sochi (Rusia, Premier League), Spartaks Jurmala (Lituania, Liga 1) și FC Rotor Volgrograd (Rusia, FNL) ❚ Formația târgovișteană a realizat doar două transferuri până în acest moment. Alexandru Pitfor și Cătălin Barbu au ajuns sub comanda lui Viorel Moldovan ❚ Conducerea clubului târgoviștean se află în discuții cu jucători de la FCSB, care nu mai sunt doriți în lotul vicecampioanei

 

COSMIN SAVA

 


 

La începutul săptămânii trecute Chindia Târgoviște a reluat pregătirile la baza sportivă din Aninoasa. Ieri, formația târgovișteană a făcut deplasarea în Antalya, acolo unde are stabilit stagiul de pregătire, urmând ca acesta să se încheie pe 24 ianurie. Chindia are stabilite până în acest moment trei jocuri amicale, cu FC Sochi (Rusia, Premier League) pe 19 ianuarie, Spartaks Jurmala (Lituania, Liga 1) pe 21 ianuarie și FC Rotor Volgrograd (Rusia, FNL) pe 23 ianuarie.

25 de jucători merg în cantonament

Pentru stagiul de pregătire din Turcia, Viorel Moldovan a hotărât să se bazeze pe următorii jucători: Marian Aioani, Iustin Popescu, Dinu Moldovan – portari, Mădălin Martac, Cornel Dinu, Denis Dumitrașcu, Andrei Pițian, Alexandru Benga, Mihai Leca, Alex Negrea, Adrian Ioniță, Alin Dudea, Cristi Neguț, Andrei Burlacu, Ovidiu Bic, Vadim Rață, Andrei Șerban, Daniel Novac, Liviu Mihai, Cristi Cherchez, Daniel Florea, Josip Ivancic, Alexandru Pitfor și Cătălin Barbu. Din păcate, Yameogo nu a mers alături de ceilalți în Antalya, întâmpinând probleme cu viza.

Doar două transferuri

Formația târgovișteană a realizat doar două transferuri până în acest moment. Alexandru Pitfor și Cătălin Barbu au ajuns sub comanda lui Viorel Moldovan. Pitfor este mijlocaș, are 20 de ani, iar în prima parte a sezonului a evoluat la FC Botoșani. Barbu este atacant, are tot 20 de ani, dar a jucat în liga secundă, la FC Argeș, formație pentru care a punctat de două ori. Conducerea clubului târgoviștean se află în discuții cu jucători de la FCSB, care nu mai sunt doriți în lotul vicecampioanei, iar printre numele implicate sunt Moutinho,Salomao, Belu, Manea sau Adi Popa.