06.12.2019 00:10

Chindia, spulberată și de Dinamo

Chindia, spulberată și de Dinamo
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană nu mai câștigă de șapte etape, pierde la scor ultimele trei meciuri, încasează 13 goluri în ultimele trei runde, are cea mai slabă apărare din Liga 1 și este cea mai slabă echipă a returului ❚ În timp ce unii consideră că se impune demiterea antrenorului Viorel Moldovan, alții susțin că e mai inspirată soluția continuității, în speranța că va opri prăbușirea ❚ Mai sunt și din cei care cred că șocul ar trebui să vină la nivelul conducerii clubului, mai ales că primele de promovare nu au fost încă achitate, iar angajații nu și-au primit salariul pentru luna octombrie

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion "Dinamo". Au marcat: Pițian (32-autogol), R. Grigore (69), Perovic (82-pen), Montini (90+3) / Benga (42). Au arbitrat: Marian Barbu (Făgăraș) - Bogdan Gheorghe (București), Ionel Dumitru (Gherghița - Prahova). Observator FRF: Irina Mîrț (București).

Dinamo: Piscitelli - Corbu, Puljic, M. Popescu, R. Grigore (88 Mihaiu) - De Moura, Nistor, Filip, Sorescu - Moldoveanu (46 D. Popa), Perovic (90 Montini). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Chindia: Aioani - C. Dinu (70 Dudea), Benga, Pițian, Neciu - Rață, Novac (73 Florea), L. Mihai (83 Burlacu), Yameogo - Bic, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cifre cumplite

Să vorbim pe cifre, după 1-4 cu Dinamo. Chindia nu mai câștigă de șapte etape. Chindia pierde la scor ultimele trei meciuri, adică la o diferență minimă de trei goluri. Chindia încasează 13 goluri în ultimele trei runde, cu o medie de 4,33 goluri pe meci. Chindia are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 37 de goluri primite. Chindia este cea mai slabă echipă a returului, cu două puncte câștigate, 18 goluri încasate și - 7 la adevăr. În timp ce unii consideră că se impune demiterea antrenorului Viorel Moldovan, alții susțin că e mai inspirată soluția continuității, în speranța că va opri prăbușirea. Mai sunt și din cei care cred că șocul ar trebui să vină la nivelul conducerii clubului, mai ales că primele de promovare nu au fost încă achitate, iar angajații nu și-au primit salariul pentru luna octombrie. Președintele Marcel Ghergu și directorul sportiv Ciprian Iugulescu au și susținători, care consideră că șefii Chindiei trebuie menținuți pe funcții, nefiind ei responsabili pentru picajul echipei.