03.06.2020 00:08

Chindia se pregătește pentru reluarea Ligii I

Chindia se pregătește pentru reluarea Ligii I
Galerie foto

❚ Conform regulilor impuse de autorități, formația târgovișteană s-a aflat în ultimele două săptămâni în cantonament la Aninoasa, perioadă în care echipa a fost testată de trei ori, pentru a vedea dacă există vreo persoană infectată ❚ Rămâne de văzut dacă până la meciul cu Dinamo, prima partidă de la reluarea campionatului, Viorel Moldovan va alege să-și vadă băieții într-o partidă de pregătire

 

COSMIN SAVA

 


 

Ultimele analize ale speciali știlor ne arată că în România pandemia de COVID-19 a început să fie ținută sub control, astfel că la jumătatea acestei luni vom avea din nou parte de partide de fotbal în Liga I. Conform regulilor impuse de autorități, Chindia Târgoviște s-a aflat în ultimele două săptămâni în cantonament la Aninoasa, perioadă în care echipa a fost testată de trei ori, pentru a vedea dacă există vreo persoană infectată, rezultatele fiind de fiecare dată negative. Vizita medicală după această pauză lungă a avut loc la Chiajna, lotul fiind împărțit în două pentru acest eveniment. Rămâne de văzut dacă până la meciul cu Dinamo, prima partidă de la reluarea campionatului, Viorel Moldovan va alege să-și vadă băieții într-o partidă de pregătre, acest lucru fiind posibil după ultimele măsuri de relaxare.

Pe loc retrogradabil direct

Doar două meciuri din playout a jucat Chindia înainte ca Liga I să fie suspendată în luna martie, înregistrând un egal, 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar și o înfrângere la limită, 0-1 cu Hermannstadt. Partida cu Dinamo va fi foarte importantă, pentru că în acest moment Chindia ocupă locul 13, unul direct retrogradabil, cu 14 puncte, iar formația din capitală este pe 10, cu 17 puncte, astfel, o victorie a echipei pregătite de Moldovan ar putea să cântărească enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.