08.01.2020 00:10

Chindia s-a reunit la Aninoasa

Chindia s-a reunit la Aninoasa
Galerie foto

❚ O reunire fără noutăți în privința lotului de jucători. Dimpotrivă, l-a pierdut pe Ioan Dumiter, căruia i-a expirat împrumut de la Sepsi Sf. Gheorghe ❚ Este foarte greu să aduci jucători valoroși iarna, mai ales fără să investești bani, iar Chindia nu pare capabilă să investească sume importante pentru transferuri ❚ Misiunea formației târgoviștene este una foarte dificilă, pentru că se află în acest moment pe loc de baraj, iar în ultimele etape din anul trecut a pierdut și o armă foarte importantă, suporterii, care au mers în număr din ce în ce mai mic pe arena „Ilie Oană” din Ploiești ❚ E nevoie de unitate în cadrul clubului, toată lumea să meargă în aceeași direcție, cea care să salveze echipa târgovișteană de la retrogradare

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște s-a reunit luni, la stadionul din Aninoasa, fără noutăți în privința lotului de jucători. Dimpotrivă, l-a pierdut pe Ioan Dumiter, căruia i-a expirat împrumut de la Sepsi Sf. Gheorghe. Partea a doua a campionatului începe la finalul acestei luni, iar lupta pentru evitarea retrogradării a luat startul, dovadă că tot mai multe echipe sunt active pe piața transferurilor. Nu este și cazul formației târgoviștene, care ar trebui să se miște rapid și inteligent, pentru a putea aduce sub comanda lui Viorel Moldovan fotbaliști care să ofere un plus de valoare.

Misiune dificilă

Pauza competițională este foarte importantă, întrucât e nevoie de o pregătire cât mai bună, dar și de transferuri importante. Însă, este foarte greu să aduci jucători valoroși iarna, mai ales fără să investești bani, iar Chindia nu pare capabilă să investească sume importante pentru transferuri. Chiar dacă se apelează doar la jucători liberi de contract, clubul târgovi ștean trebuie să țintească bine, pentru că de acum punctele pierdute vor fi foarte greu de recuperat. Misiunea formației târgoviștene este una foarte dificilă, pentru că se află în acest moment pe loc de baraj, iar în ultimele etape din anul trecut a pierdut și o armă foarte importantă, suporterii, care au mers în număr din ce în ce mai mic pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Presiune pe conducători

E interesant de urmărit ce strategie vor alege conducătorii Chindiei, pentru că ei sunt principalii responsabili de soarta acestei echipe. E nevoie de unitate în cadrul clubului, toată lumea să meargă în aceeași direcție, cea care să salveze echipa târgovișteană de la retrogradare. Se anunță o perioadă dificilă pentru formația pregătită de Viorel Moldovan și nu ne rămâne decât să sperăm că va evolua și sezonul următor în prima ligă, acasă, la Târgoviște.