17.09.2019 00:10

Chindia rămâne pe loc retrogradabil

Chindia rămâne pe loc retrogradabil
Galerie foto

❚ Echipa lui Viorel Moldovan ajunge la 6 puncte în nouă etape și rămâne pe 13, loc retrogradabil direct ❚ „Am reușit să nu pierdem, am obținut un punct pe care îl adăugăm la zestrea noastră deja destul de modestă”, a transmis Moldovan ❚ „Dacă ai ocazii, trebuie să marchezi goluri, nu să ne uităm la ce face adversarul. De asta sunt supărat”, a spus Csaba Laszlo

 

COSMIN SAVA

 


 

Partida dintre Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe, disputată sâmbătă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, s-a încheiat la egalitate, 0-0, asta grație portarului Marian Aioani, care a reușit să apere un penalty executat de Karanovic. Astfel, echipa lui Viorel Moldovan ajunge la 6 puncte în nouă etape și rămâne pe 13, loc retrogradabil direct. Runda viitoare, Chindia joacă în deplasare la una dintre formațiile bune ale Ligii I, FC Botoșani, echipă care în acest moment are 12 puncte.

Nemulțumire la Sepsi

Remiza cu Chindia nu a fost un rezultat pe placul antrenorului celor de la Sepsi, Csaba Laszlo, care și-ar fi dorit să pună mâna pe toate cele trei puncte, mai ales că echipa lui a avut câteva ocazii importante de a marca. „Sunt foarte supărat. Dacă ai ocazii, trebuie să marchezi goluri, nu să ne uităm la ce face adversarul. De asta sunt supărat. Dacă vrem să stăm la mijlocul clasamentului, trebuie să iei cele 3 puncte atunci când ai posibilitatea. N-aș fi sincer dacă n-aș spune că nu sunt supărat. Nu resimt presiunea. Presiune simți doar dacă ești bolnav. Nu sunt deloc mulțumit de ce am realizat până acum, sunt conștient că putem mai mult”, a spus antrenorul lui Sepsi la Look Sport.

Moldovan, mulțumit cu remiza

De partea cealaltă, Viorel Moldovan, antrenorul formației târgoviștene, a transmis cî este mulțumit de remiză, dar punctul obținut de Chindia nu ajută prea mult, ținând cont de poziția din clasament. „Când nu poți câștiga un joc, trebuie să faci tot posibilul să nu îl pierzi. Am reușit acest lucru, am obținut un punct, pe care îl adăugăm la zestrea noastră deja destul de modestă, dar e important acest punct”, a transmis Moldovan pentru Telekom Sport.