23.04.2021 00:10

Chindia rămâne lider în play-out

Chindia rămâne lider în play-out
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană pare să nu își facă probleme în privința retrogradării și are șanse reale de a ajunge la barajul care asigură un loc în cupele europene ❚ Șerban l-a pus la încercare pe Aioani în prima repriză, din lovitură liberă, însă portarul formației târgovi ștene a respins în corner ❚ Chindia a reușit să treacă în avantaj după pauză. Căpușa a pasat bine pentru Florea, iar acesta a deschis scorul ❚ Ultima șansă a partidei a avut-o FC Argeș, dar Aioani a intervenit bine la lovitura de cap a lui Turda și Chindia a obținut trei puncte importante

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște a început bine play-out-ul. După victoria cu AFC Hermannstadt, echipa pregătită de Emil Săndoi a reușit o nouă victorie, într-o deplasare dificilă, la FC Argeș. Chindia a reușit să își ia revanșa pentru înfrângerea din ultima etapă a sezonului regulat, rezultat care i-a blocat accesul în play-off. La cum a început play-out-ul, formația târgovișteană pare să nu își facă probleme în privința retrogradării și are șanse reale de a ajunge la barajul care asigură un loc în cupele europene. Repriză echilibrată Partida a început cu FC Argeș în atac, însă Aioani a reușit să respingă șutul puternic trimis de Meza Colli (2). Chindia a oferit replica prin Neguț, dar acesta a trimis pe lângă poarta gazdelor, la o fază în care și Popa a fost aproape să ajungă la minge (21). Șerban l-a pus la încercare pe Aioani, din lovitură liberă, însă portarul formației târgoviștene a respins în corner (34), iar în urma acelei faze fixe, Malele a trimis pe lângă poartă (35). Formația târgovișteană a avut ultima fază importantă înainte de pauză, însă Mușat a intervenit bine, iar mingea nu a mai ajuns la Popa, aflat într-o poziție bună (42).

Florea a punctat decisiv

Scenariul din prima parte s-a repetat și în actul secund, Meza Colli a avut prima ocazie, dar acesta a trimis peste poarta lui Aioani (46). Chindia a reușit să treacă rapid în avantaj. Căpușa a pasat bine pentru Florea, care a deschis scorul (53). Formația târgovișteană a rămas în atac, însă șutul lui Marco Dulca a trecut peste poarta gazdelor (65). Ultima șansă a partidei a avut-o FC Argeș, dar Aioani a intervenit bine la lovitura de cap a lui Turda (89) și Chindia a obținut trei puncte importante.

Caseta tehnică

Stadion: „Nicolae Dobrin” - Pitești. A marcat: Daniel Florea (53). Cartonașe galbene: Malele (9) / Aioani(85). Au arbitrat: Andrei Chivulete - Bogdan Gheorghe și Andrei Constantinescu. FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – Șerban (66 Ruan), Meza Colli (84 Honciu) – Drăghici (55 Năstăsie), Palic, Cr. Dumitru (84 Barbu) – Malele. Antrenor: Andrei Prepeliță. Chindia Târgoviște: Aioani – Căpușă, Celea, Iacob, C. Dinu – Neguț (87 Pițian), Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa, Florea (76 Berisha). Antrenor: Emil Săndoi.