05.08.2022 00:10

Chindia primește vizita campioanei CFR

Chindia primește vizita campioanei CFR
Galerie foto

* Spre deosebire de precedentele sezoane, echipa condusă de Dan Petrescu nu mai este la fel de sigură în apărare și are 5 goluri încasate până acum, cu unul mai mult decât Chindia

 

Spectacolul din SuperLiga de fotbal continuă și în acest weekend, iar singura reprezentantă a județului nostru în eșalonul de elită al sportului, Chindia Târgoviște, are parte de un nou meci infernal. În cadrul etapei cu numărul 4 din stagiunea 2022-2023, formația dâmbovițeană primește vizita campioanei din ultimele cinci sezoane, CFR Cluj. Meciul se joacă la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, duminică, de la ora 18.30, urmând a fi transmis în direct de Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport. Prețul biletelor este următorul: 20 de lei la Tribuna 1 și Tribuna a 2-a, și 30 de lei la Tribuna 0.

Început mai bun pentru CFR 

Chindia Târgoviște vine după un rezultat bun, remiză pe terenul liderului Farul Constanța, 0-0, la finalul unei partide în care băieții lui Adi Mihalcea au demonstrat că sunt capabili de lucruri frumoase. Echipa dâmbovițeană are doar două puncte după primele trei etape și ocupă locul 11 în clasament. De partea cealaltă, CFR Cluj a învins în ultima rundă pe CS Mioveni cu 4-2, a strâns 6 puncte din primele trei meciuri și ocupă locul 5, la un punct în spatele liderului. Spre deosebire de precedentele sezoane, echipa condusă de Dan Petrescu nu mai este la fel de sigură în apărare și are 5 goluri încasate până acum, cu unul mai mult decât Chindia. În schimb, CFR-ul stă mai bine în atac, a marcat de 6 ori, în timp ce Chindia a marcat doar de 3 ori.

Două eșecuri în sezonul trecut 

În stagiunea trecută, cele două formații s-au întâlnit doar în sezonul regulat, pentru că la finalul acestei faze a competiției, CFR a mers în play-off, iar Chindia a ajuns în play-out.  În cele două partide, echipa pregătită de Dan Petrescu a reușit să se impună cu același scor, 1-0. În tur, golul victoriei clujene a fost marcat de Denis Alibec, atunci antrenor era Marius Șumudică, iar în retur, cu Petrescu pe banca tehnică, a punctat Omrani.

Mihalcea este încrezător 

Adrian Mihalcea nu privește cu teamă partida cu CFR Cluj și are încredere că elevii săi pot repeta prestația bună din meciul cu Farul. „Perioada de transferuri încă este deschisă, cu siguranță vor mai sosi jucători, sper să nu mai plece, acest lucru este mai important în acest moment. În acest început sezon am părut o echipă ofensivă, dar le-am spus că este important să acumulăm puncte, acesta este obiectivul și pentru următoarele meciuri. Nu avem de ce să ne fie teamă sau să ne gândim cu frică prea mare la meciurile care urmează. Am demonstrat la Ovidiu, putem să jucăm poate la fel de bine sau mai bine cu CFR acasă, să scăpăm de tracul începutului de meci și să adunăm puncte în continuare”.

 

 

Cosmin Sava