21.12.2021 00:11

Chindia poate mai mult

Chindia poate mai mult
Galerie foto

Se spune că ultima impresie contează, iar un rezultat pozitiv în ultimul meci înainte de o pauză competițională poate șterge cu buretele lucrurile mai puțin bune făcute pe parcursul unei competiții. Dacă analizăm pagina oficială de Facebook a echipei târgoviștene, mai exact comentariile suporterilor dâmbovițeni, putem spune că ultima impresie chiar contează.

După ce au fost criticați dur în urma eșecurilor cu Dinamo și FC U Craiova, fotbaliștii lui Emil Săndoi sunt văzuți cu alți ochi după victoria cu Academica Clinceni. Chindia a reușit astfel să oprească seria rezultatelor negative, a obținut trei puncte importante și se menține în acest moment departe de zona locurilor direct retrogradabile. După un sezon în care Chindia a fost aproape de play-off, existau așteptări mari de la formația târgovișteană în această stagiune.

Echipa lui Emil Săndoi a pierdut însă jucători importanți înainte de startul acestui sezon, iar cei care au venit la Chindia, cu mici excepții, nu au arătat mare lucru. Lotul este unul slăbuț, Săndoi nu are prea multe variante, problemă la care s-au mai adăugat și câteva partide în care arbitrajul a fost groaznic, iar Chindia a avut de suferit din această cauză. Nu prea mai sunt șanse la o prezență în primele șase la finalul sezonului regulat, dar echipa târgovișteană are nevoie să adune cât mai multe puncte, pentru a rămâne departe de zona periculoasă a clasamentului.

Chindia a demonstrat că este capabilă de lucruri frumoase, a reușit câteva meciuri bune și în această stagiune, dar Emil Săndoi are nevoie de întăriri. Rămâne de văzut ce modificări vor fi în lotul echipei târgoviștene, pentru că este evidentă nevoia de jucători noi. Sub conducerea lui Emil Săndoi trebuie să ajungă fotbaliști care să aducă un plus, nu să conteze doar numeric.

Urmează o pauză competițională, în care trebuie să se muncească enorm, pentru a se rezolva problemele din jocul Chindiei, iar lumea din jurul echipei trebuie să fie conștientă că urmează meciuri foarte grele, cu o importanță uriașă în economia clasamentului. Chindia poate mai mult, trebuie să adune puncte în 2022, dar are nevoie de întăriri și de unitate!

 

 

Cosmin Sava