26.10.2023 00:10

Chindia, pe locul secund la fotbal feminin

Chindia, pe locul secund la fotbal feminin
Galerie foto

* În Campionatul Național de Junioare U17, CSȘ Târgoviște este pe primul loc după patru etape, cu 7 puncte

 

Echipa de fotbal feminin a Chindiei Târgoviște are un parcurs bun în această ediție a Ligii a 3-a. Formația târgovișteană a învins în ultima etapă pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 și a ajuns la patru victorii din cinci meciuri disputate. Chindia ocupă locul secund în Seria a 4-a, la trei lungimi distanță în spatele liderului FC Rapid 1923, aceasta fiind și singura formație care a reușit să o învingă pe echipa dâmbovițeană în această stagiune. În următoarea etapă, Chindia are meci ușor, în deplasare la Dinamo, ocupanta ultimului loc.

CSȘ Târgoviște, lider la U17

În Campionatul Național de Junioare U17 avem o singură reprezentantă, CSȘ Târgoviște. Echipa târgovișteană este pe primul loc după patru etape, cu 7 puncte. În ultimul meci jucat, CSȘ a învins pe Asociația CS Juniorul 2014 cu 6-0. S-au mai înregistrat o victorie, cu LPS Iolanda Balaș Sőtér Buzău (11-0) și o remiză, chiar în prima etapă, cu Farul Constanța (2-2). Echipa târgovișteană și Farul sunt la egalitate de puncte, însă CSȘ stă mai bine în privința golaverajului. În următoarea rundă, CSȘ Târgoviște joacă pe teren propriu cu ACS Liceeni Topolog.

Chindia, înfrângere la U15

În Campionatul Național de Junioare U15, Chindia Târgoviște face parte din Seria a 4-a. În ultima rundă, echipa târgovișteană a pierdut meciul cu Prahova Ploiești, 0-3. Chindia a mai înregistrat o înfrângere, cu Petrolul (1-3), dar și o victorie, cu Atletic Drobeta Turnu Severin (5-1), și ocupă locul 3 în acest moment. Etapa următoare, Chindia joacă în deplasare la FC U Craiova.

 

 

 

Cosmin Sava