29.11.2019 00:10

Chindia, obligată să câștige cu Clinceni

Chindia, obligată să câștige cu Clinceni
Galerie foto

❚ Partida va avea loc duminică, de la ora 16.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, urmând a fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look ❚ Echipa din Clinceni stă mai bine din punct de vedere ofensiv, are 19 goluri marcate, în timp ce formația târgovișteană are 18 reușite. ❚ S-a terminat 3-1 pentru Academica în partida din prima parte a sezonului. Chindia a deschis rapid scorul prin Burlacu, dar echipa din Clinceni a întors rezultatul


COSMIN SAVA

 


 

Etapa cu numărul 18 a stagiunii 2019-2020 a primei ligi programează un duel extrem de interesant, între echipele care au promovat la finalul sezonului trecut pe prima scena fotbalistică a țării, Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. Partida va avea loc duminică, de la ora 16.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, urmând a fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Bilete pentru acest joc au fost scoase la vânzare prin intermediul portalului myticket.ro, dar și la casele de bilete de la fostul sediu al Direcției de Asistență Socială Târgoviște și de la stadionul „Ilie Oană”, cu următoarele prețuri: Tribuna I (15 lei) și Tribuna 0 (20 lei).

Formă mai bună pentru Academica

Cele două formații se află în zona de jos a clasamentului. Chindia este pe locul 10, cu 17 puncte și vine după un eșec clar în fața campioanei CFR Cluj (0-4), iar Academica este pe 12, cu 15 puncte, dar în ultimele două etape a obținut două rezultate pozitive, cu Poli Iași (1-0) și Dinamo București (2-2). Echipa din Clinceni stă mai bine din punct de vedere ofensiv, are 19 goluri marcate, în timp ce formația târgovișteană are 18 reușite. În apărare, formația pregătită de Viorel Moldovan arată puțin mai bine, are 28 de goluri primite, față de cele 31 încasate de Academica, cele două echipe având printre cele mai slabe apărări ale ligii. Chindia era mai bună în liga secundă Formația pregătită de Viorel Moldovan nu avea probleme când întâlnea Academica Clinceni în liga secundă, reușind să adune șase victorii consecutive în campionat în acele momente, dar la disputa din turul campionatului, oaspeții de duminică au reușit să învingă, provocând nemulțumire printre fanii echipei târgoviștene. S-a terminat 3-1 pentru Academica în partida din prima parte a sezonului. Chindia a deschis rapid scorul prin Burlacu, dar echipa din Clinceni a întors rezultatul grație reușitelor semnate de Vojtus, Barbu și Buziuc.