22.09.2020 00:10

Chindia nu scapă de complexul Hermannstadt

Chindia nu scapă de complexul Hermannstadt
Galerie foto

❚ Una dintre echipele care a produs probleme mari Chindiei de la revenirea în Liga I este AFC Hermannstadt, formația târgoviștenă reușind să câștige un singur punct din cinci partide disputate cu echipa din Sibiu. ❚ Chindia a jucat de două ori pe stadionul formației din Sibiu de la revenirea în prima ligă, fiind nevoită să se recunoască învinsă de fiecare dată ❚ Pe arena „Ilia Oană” din Ploiești, cele două formații s-au întâlnit de patru ori, iar târgoviștenii au cedat în trei rânduri, un singur meci încheindu- se la egalitate

 

COSMIN SAVA


De la revenirea în prima ligă, Chindia a obținut rezultate bune în urma unor prestații de calitate, iar aici putem să aducem aminte de meciurile cu Astra Giurgiu sau Dinamo București, nume importante ale fotbalului românesc. Totuși, au existat și multe momente în care trupa pregătită pe rând de Viorel Moldovan și de Emil Săndoi a dezamăgit, cedând în urma unor prestații jalnice. Una dintre echipele care a produs probleme mari Chindiei de la revenirea în Liga I este AFC Hermannstadt, formația târgovi ștenă reușind să câștige un singur punct din cinci partide disputate cu echipa din Sibiu.

Fără punct în deplasare

Chindia a jucat de două ori pe stadionul formației din Sibiu de la revenirea în prima ligă, fiind nevoită să se recunoască învinsă de fiecare dată. Primul duel a avut loc pe 1 septembrie 2019, iar Hermannstadt s-a impus cu 2-1, în timp ce partida din play-out s-a jucat pe 2 martie 2020, iar echipa din Sibiu a câștigat cu 1-0. Un singur punct obținut la Ploiești Pe arena „Ilia Oană” din Ploiești, cele două formații s-au întâlnit de trei ori, două dintre partide în stagiunea precedentă și una în actualul sezon. Prima dintre întâlniri a avut loc pe 15 decembrie 2019, fiind singura înfruntare în care Chindia nu sa văzut învinsă, scorul final fiind 1-1. Partida din play-out a fost câștigată la limită de Hermannstadt, 1-0, iar cea mai recentă înfruntare a adus încă o victorie pentru echipa din Sibiu, care s-a impus cu 3-1. Cele două echipe s-au întâlnit la Ploiești și în Cupa României, iar Hermannstadt s-a impus cu 1-0.