22.04.2019 00:10

Chindia nu arată prea bine

Chindia nu arată prea bine
Galerie foto

❚ Sinusoidală de la o etapă la etapă, chiar de la o repriză la alta, formația târgovișteană a arătat așa de multe slăbiciuni la Arad, încât privim cu teamă către derby-ul din Joia Mare, cu Clinceni ❚ Imobilă în prima repriză, Chindia s-a deschis dezorganizat după pauză, când a produs ocazii și goluri, dar s-a defectat pe faza defensivă ❚ Dincolo de puterea de a reveni pe tabelă, Chindia a arătat destul de pestriț în meciul cu UTA. O remiză care nu mulțumește.

 

COSTIN MIHAI

 


 

Stadion „Motorul” Arad. Au marcat: El Hasni (42), Copaci (66) / L. Mihai (64), Leca (80). Au arbitrat: Sergiu Popa (Aiud) – Bogdan Dragoș, Constantin Cantemir (ambii Făgăraș). Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara), Radu Bitea (Oradea). Cartonașe galbene: Copaci (33), Costin (44), Hrezdac (72), Neagu (74), Bodea (79), Melinte (90+1) / Rață (61), Leca (75), Neicuțescu (87). UTA: Bodea – Costin, El Hasni (49 Iuga), Șeroni, Copaci – Ciucur, Neagu, Melinta, Kanda (90+3 Isac) – Popa (62 Hrezdac), Rus. Antrenor secund: Cristian Păcurar. Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Neguț (57 Rață), Novac, L. Mihai, Șerban (57 Neicuțescu) – Florea, V. Alexandru (75 Cherchez). Antrenor: Viorel Moldovan.

Evoluție îngrijorătoare

Chindia a ieșit destul de șifonată după meciul cu UTA, o echipă care continuă să provoace coșmaruri, în special când se joacă în Ardeal. Sinusoidală de la o etapă la etapă, chiar de la o repriză la alta, formația târgovișteană a arătat așa de multe slăbiciuni la Arad, încât privim cu teamă către derby-ul din Joia Mare, cu Clinceni. Trupa lui Viorel Moldovan nu a arătat ca o echipă cu aspirații de promovare în primul act cu UTA, în care nu l-a deranjat pe Bodea. În schimb, Aioani a scos mingea dintre ațe, după ce El Hasni (44) a pivotat relaxat pe lângă Șandru, la care Călărași nu a renunțat degeaba.

Chindia se clatină, dar rămâne pe 2

Imobilă în prima repriză, Chindia s-a deschis dezorganizat după pauză, când a produs ocazii și goluri, dar s-a defectat pe faza defensivă. Noroc cu Liviu Mihai (64), un adevărat căpitan, care a egalat printr-o execuție șireată, protejată de Florea. Muncitor, dar rătăcit în execuții, Rață l-a servit excelent pe Copaci (66), astfel că egalitatea a rezistat cât să-ți aprinzi o țigară. Noroc cu priza caraghioasă a lui Bodea, care a confudat mingea de piele cu una de foc, permițându- i lui Leca (80) să salveze un punct prin golul marcat. Finalul s-a jucat la fel de amețit, cu apărări de nisip și finalizatori neinspirați, Rus (82) și Kanda (88), respectiv Neicuțescu (87), ratând copilărește. Dincolo de puterea de a reveni pe tabelă, Chindia a arătat destul de pestriț în meciul cu UTA. O remiză care nu mulțumește.