20.08.2018 00:10

Chindia merge ca unsă

Chindia merge ca unsă
Galerie foto

* Formația târgovișteană a obținut a treia victorie din trei meciuri posibile și așteaptă cu maximum de puncte, de pe prima poziție a clasamentului, duelul cu FC Argeș din etapa următoare

* Deși a întâlnit o formație nou promovată, Chindia nu a avut parte de un meci ușor, mai ales în prima parte a lui

* Golgheterul Cherchez a profitat de o eroare în defensiva gazdelor și l-a învins cu un șut din interiorul careului pe portarul băcăuan (59), deschizând drumul către un nou success

* Scorul final a fost stabilit de Daniel Florea, în prelungirile meciului, care a punctat cu un șut frumos, la colțul lung

COSMIN SAVA


 

Chindia s-a deplasat la Bacău după două victorii consecutive, cu ASU Poli Timișoara (1-0) și „U” Cluj (2-1), iar toată lumea aștepta un nou succes, pe terenul nou promovatei Aerostar. Târgoviștenii aveau nevoie de încă trei puncte pentru a-și consolida un loc fruntaș în clasamentul ligii secunde, iar băieții lui Viorel Moldovan au dus la îndeplinire acest rezultat.

Cherchez e liderul

Deși a întâlnit o formație nou promovată, trupa târgovișteană nu a avut parte de un meci ușor, mai ales în prima parte a lui. Chindia nu a arătat un joc de nivelul celui din etapa precedentă, când echipa lui Viorel Moldovan a avut o prestație foarte bună contra Universității Cluj. Prima și cea mai importantă șansă a primei reprize a aparținut echipei dâmbovițene, dar Neguț nu a reușit să-l învingă pe tânărul portar Potcoavă (5). Duelul Neguț-Potcoavă a avut episoade și după pauză, dar atacantul târgoviștean nu a reușit să marcheze. A făcut-o însă golgheterul Cherchez, care a profitat de o eroare în defensiva gazdelor și l-a învins cu un șut din interiorul careului pe portarul băcăuan (59). După o perioadă mai bună a Chindiei, echipa din Bacău s-a trezut și a amenințat poarta lui Aioani. Hurdubei nu a prins spațiul porții cu un șut frumos din întoarcere (69), iar Vraciu a fost blocat mai întâi de Aioani, apoi de Cornel Dinu (78). Aerostar nu a marcat, dar a făcut-o Chindia, prin Florea (90+4), cu un șut frumos la colțul lung, stabilind astfel scorul final al partidei, 0-2.

Urmează FC Argeș

Chindia a obținut a treia victorie din trei meciuri posibile și așteaptă cu maximum de puncte, de pe prima poziție a clasamentului, duelul cu FC Argeș din etapa următoare. După această partidă, pentru târgovișteni urmează un meci și mai dificil, cu o contracanditată la promovare, Petrolul Ploiești.

Aerostar: Potcoavă – Mihălăchioae, Mihăeș, Al. Ichim, Chirilescu – Roșca, S. Ichim (60 Buhăcianu), Istrate (67 Pavel), Chirilă, Hurdubei (72 Căinari) – Vraciu. Antrenor: Cristian Popovici.

Chindia: Aioani – Martac, Gîsă, Vătavu, C. Dinu – B. Vasile (46 Stoica), L. Mihai (82 Florea), Novac, Mihaiu – Cherchez (75 Lungu), Neguț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Alte rezultate: Petrolul Ploiești – Pandurii Tg. Jiu 2-1, CS Mioveni – CS Balotești 3-0, Daco-Getica București – Sportul Snagov 1-3, Farul Constanța – Academica Clinceni 1-4, Dacia Unirea Brăila – UTA Arad 0-0, Ripensia Timișoara – ACS Poli Timișoara 2-3.