27.07.2020 00:10

Chindia, la a șasea înfrângere Consecutive

Chindia, la a șasea înfrângere Consecutive
Galerie foto

❚ Ultimul eșec a venit pe terenul formației Viitorul Constanța, liderul din playout, iar după acest rezultat, Chindia are nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea ❚ Târgoviștenii au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea, iar această minune ar putea să vină din partea conducerii fotbalului românesc, dacă se alege varianta înghețării stagiunii fără ca nimeni să retrogradeze ❚ Chindia a reușit primul gol după o perioadă lungă de timp, prin Florea, care a punctat cu un șut din marginea careului

 

COSMIN SAVA


Perioada dificilă pare că nu se mai încheie pentru Chindia, care nu a mai obținut nici măcar un punct în ultimele șase partide disputate în play-out. Ultima înfrângere a venit pe terenul formației Viitorul Constanța, liderul din play-out, iar după acest rezultat, Chindia are nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Iar această minune ar putea să vină din partea conducerii fotbalului românesc, dacă se alege varianta înghețării stagiunii, fără ca nimeni să retrogradeze. Altfel, formația lui Emil Săndoi nu mai are șanse să evite retrogradarea, pentru că jocul nu se ridică la nivelul primei ligi.

Multe ocazii pentru Viitorul

Prima repriză a fost dominată categoric de elevii lui Gheorghe Hagi, care s-au întrecut în ocazii mari. Căpușă a ratat o ocazie bună în startul jocului (7), fiind urmat de Ganea, care a trimis un șut bun, însă Aioani a respins spectaculos (16). Viitorul a continuat să domine, dar ocaziile importante au venit abia pe finalul primei părți, atunci când Ganea a reluat mai întâi slab (41), dar s-a revanșat un minut mai târziu și a punctat de lângă visătorul Benga (42), stabilind scorul la pauză, 1-0 pentru Viitorul. Recital în repriza a doua Chindia a avut prima șansă a reprizei secunde, dar Florea nu a profitat de greșeala lui Căbuz, iar Viitorul a rămas în avantaj (54). Mai mult, echipa pregătită de Gică Hagi a reușit să își mărească avantajul, pentru că Iancu l-a învins pe Aioani cu un șut de la distanță (61). Chindia a reușit primul gol după o perioadă lungă de timp, prin Florea, care a punctat cu un șut din marginea careului (65). Viitorul nu a acuzat golul primit, s-a întors în atac, iar Rivaldinho a refăcut avantajul de două goluri, cu un șut la firul ierbii (71). Iancu a ratat șansa să facă „dubla” (76), dar Rivaldinho nu a arătat milă și a punctat pentru 4-1 (84).

Viitorul Constanța - Chindia Târgoviște 4- 1 (1-0)

Stadion: Viitorul-Ovidiu. Au marcat: Ganea (42), Iancu (61), Rivaldinho (71, 84) / Florea (65). Au arbitrat: Istvan Kovacs (Carei) / Asistenți: Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). Viitorul: Căbuz – Căpușă (59 Iacob), Mladen, Ghiță, De Nooijer – Ciobanu (59 Casap), Artean, Achim (73 Georgescu) - Iancu, L. Munteanu (59 Rivaldinho), G. Ganea (69 Pitu). Antrenor: Gheorghe Hagi. Chindia: Aioani - Martac, Pițian (74 Diallo), Benga, Corbu – Dumitrașcu (58 L.Mihai), V. Rață (74 Dangubic) - Neguț, O. Bic (58 Berisha), Piftor (46 Yameogo) - D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.