26.11.2021 00:09

Chindia joacă mâine cu Sepsi

Chindia joacă mâine cu Sepsi
Galerie foto

* În ediția precedentă de campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. În tur Sepsi s-a impus cu 2-1, iar în retur Chindia și-a luat revanșa, 1-0

 

Astăzi încep meciurile din cadrul etapei cu numărul  17 a acestui sezon de Liga 1, a doua a returului sezonului regulat, iar Chindia este programată să evolueze mâine, în deplasare, pe terenul formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul se joacă pe Sepsi Arena, de la ora 15.00, urmând a fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Programul complet al etapei este următorul: Dinamo - FC U Craiova,  Sepsi - Chindia, UTA - FC Argeș, Rapid - CS Mioveni, FC Botoșani - FC Voluntari, Universitatea Craiova - FCSB, Gaz Metan – Farul și CFR Cluj - Academica Clinceni.

Cele două echipe sunt vecine de clasament

În ultima etapă, Chindia Târgoviște a remizat cu Rapid București, 2-2, într-un meci în care târgoviștenii au evoluat a doua repriză cu doi oameni mai puțini, iar golul egalizator al oaspeților a venit dintr-un offside evident. În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 18 puncte și ocupă locul 10, cu un golaveraj în oglindă, 12-12. De partea cealaltă, Sepsi a câștigat cu 2-0 meciul cu Academica Clinceni și se clasează pe locul 11, cu 17 puncte, având 17-17 la golaveraj. Cele două formații sunt singurele din prima ligă în care raportul dintre golurile marcate și cele primite este egal.

Au remizat în tur

În tur, cele două formații au remizat, 1-1, cu Chindia în postura de formație gazdă. Sepsi a deschis scorul prin Askovski, dar echipa târgovișteană a egalat în finalul meciului prin Cherchez și a obținut primul punct din acest sezon. În ediția precedentă de campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. În tur Sepsi s-a impus cu 2-1, iar în retur Chindia și-a luat revanșa și a câștigat cu 1-0. Meciul de mâine este unul important în economia clasamentului, pentru că cele două formații sunt vecine de clasament, ambele echipe urmărind victoria, pentru a încerca să se apropie de locurile de play-off.

Cosmin Sava