09.09.2021 00:11

Chindia joacă mâine cu Mioveni

Chindia joacă mâine cu Mioveni
Galerie foto

* În această pauză, Emil Săndoi a încercat să rezolve problemele din jocul Chindiei, astfel că formația târgovișteană a efectuat un stagiu de pregătire centralizat, la munte, unde a disputat și un meci de pregătire cu FC Brașov.

* „În campionatul trecut eram o nucă greu de spart, dar acum doar pe greșeli personale am luat câteva goluri care ne-au costat puncte”, a transmis antrenorul oltean

* Ultimele înfruntări dintre cele două echipe au avut loc în anul 2020, atunci când Chindia și CS Mioveni s-au întâlnit la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1, câștigat de târgovișteni

 

Pauza provocată de meciurile echipei naționale a ajuns la final, astfel că se poate relua campionatul Ligii I, iar Chindia Târgoviște va deschide etapa cu numărul 8. Formația pregătită de Emil Săndoi va juca mâine, de la ora 18.00, cu CS Mioveni, în deplasare, pe stadionul Orășenesc. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look. Runda este completată de următoarele meciuri: UTA Arad - Rapid București, FC Argeș - FC U Craiova, FC Botoșani - CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari, FCSB - Dinamo București, Farul Constanța - Academica Clinceni și Universitatea Craiova - Sepsi OSK.

CS Mioveni, mai bună în startul sezonului 

După șapte etape, Chindia  Târgoviște ocupă locul 13 în Liga 1, cu doar 6 puncte, iar ultima partidă înainte de pauza competițională a fost pierdută de echipa lui Emil Săndoi, 1-2 cu FC Voluntari. De partea cealaltă, chiar dacă a remizat în ultima etapă, 1-1 cu Academica Clinceni, formația din Mioveni a avut un început bun de sezon și ocupă în prezent locul 7, cu 10 puncte, fiind la două lungimi distanță de ultimul loc care duce în play-off, ocupat în prezent de Universitatea Craiova. În această pauză, Emil Săndoi a încercat să rezolve problemele din jocul Chindiei, astfel că formația târgovișteană a efectuat un stagiu de pregătire centralizat, la munte, unde a disputat și un meci de pregătire cu FC Brașov, încheiat la egalitate, 1-1.

„Sperăm să nu mai facem greșeli”

La finalul meciului cu FC Brașov, Săndoi a transmis că echipa a avut de suferit din cauza greșelilor personale, dar speră ca formația târgovișteană să arate mai bine începând cu meciul de mâine. „Mai puțin contează rezultatul. A fost o săptămână plină pentru noi, am încercat să folosim două echipe, să joace fiecare jucător câte 60 de minute. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. Brașovul a dat o replică bună, au câțiva jucători interesanți. Pregătim meciul din campionat cu Mioveniul, sperăm să nu mai facem greșelile defensive pe care le-am făcut în ultima perioadă pentru că aici au fost principalele noastre probleme. Chiar și la acest meci am mai făcut unele greșeli. În campionatul trecut eram o nucă greu de spart, dar acum doar pe greșeli personale am luat câteva goluri care ne-au costat puncte”, a transmis antrenorul oltean pentru pagina oficială de Facebook a echipei târgoviștene.

Au jucat baraj de menținere/promovare

Ultimele înfruntări dintre cele două echipe au avut loc în anul 2020, atunci când Chindia și CS Mioveni s-au întâlnit la barajul pentru menținere/promovare în Liga 1. Formația târgovișteană a reușit atunci să se salveze și să rămână în prima ligă. Meciul tur a fost câștigat de Chindia cu 2-0, iar în retur cele două formații au remizat, scor 1-1.

Cosmin Sava