24.09.2020 00:10

Chindia joacă în deplasare la campioana CFR Cluj

Chindia joacă în deplasare la campioana CFR Cluj
Galerie foto

❚ Trupa târgovișteană joacă duminică, de la ora 19.00, pe terenul campioanei CFR Cluj, un duel care va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look ❚ CFR are trei victorii, cu Academica Clinceni, Hermannstadt și Astra, dar și o remiză, cu Sepsi, adunând astfel 10 puncte, ocupând locul 2 în clasamentul primei ligi ❚ Astfel, în trei meciuri disputate contra CFR-ului, Chindia a marcat o singură dată și a primit nouă goluri, o medie de trei goluri pe meci

 

COSMIN SAVA

 


 

După înfrângerea cu AFC Hermannstadt (1-3), o echipă pe care Chindia nu a reușit să o învingă de la revenirea în prima ligă, deși a avut șase oportunități, trupa lui Nicu Croitoru are parte în acest weekend de un alt duel foarte dificil. Echipa târgovi șteană joacă duminică, de la ora 19.00, pe terenul campioanei CFR Cluj, un duel care va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look.

CFR, fără înfrângere

De la începutul sezonului, Chindia a adunat o victorie, cu Dinamo, o remiză cu Academica Clinceni și două eșecuri, în fața formațiilor Poli Iași și AFC Hermannstadt. Aceste rezultate clasează formația dâmbovițeană pe locul 10, cu 4 puncte din patru meciuri disputate. De partea cealaltă, CFR are trei victorii, cu Academica Clinceni, Hermannstadt și Astra, dar și o remiză, cu Sepsi, adunând astfel 10 puncte, ocupând locul 2 în clasamentul primei ligi.

Chindia nu a scos nici măcar un punct

Cele două formații s-au întâlnit în ultimii ani de trei ori, două dispute în stagiunea precedentă de Liga I și una în Cupa României. Meciul din competiția KO, disputat în 2018, a fost cel echilibrat, iar formația clujeană s-a impus atunci la limită, 1-0. Au urmat înfruntările din campionat, primul dintre ele pe arena "Ilie Oană" din Ploiești, iar CFR-ul s-a impus cu 4-1, în timp ce pe teren propriu, echipa pregătită de Dan Petrescu a câștigat cu 4-0. Astfel, în trei meciuri disputate contra CFRului, Chindia a marcat o singură dată și a primit nouă goluri, o medie de trei goluri pe meci. Ținând cont de aceste lucruri, dar și de valoarea loturilor celor două formații, Chindia are o misiune aproape imposibilă.